Clipurile video slow motion inregistrate cu iPhone 5S nu pot fi partajate cu orice aplicatii terte

  Inregistrarea unui clip video slow motion folosind terminalul iPhone 5S nu este o procedura complicata, insa vizualizarea clipurilor video v-ar putea da batai de cap, mai ales daca incercati sa faceti acest lucru pe alte terminale. Se pare ca deocamdata aplicatii terte, precum WhatsApp Messenger, nu pot transfera clipurile video slow motion catre alte terminale, ele fiind transferate ca orice alt clip video normal. Aplicatia Messages din iOS 7 sau aplicatia Mail transfera clipurile video fara probleme in formatul lor normal inregistrat, asa ca ar fi indicat sa le utilizati pentru transferul de clipuri video.

  Din fericire aplicatia YouTube poate inregistra clipurile video slow motion fara probleme, aplicatia Instagram fiind cabila de exact acelasi lucru.

Articolul precedentiPhone 5S – prima zi de utilizare
Articolul următorIata cele mai bune aplicatii noi lansate in App Store pe 28.09.2013
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.