Barack Obama compara problemele website-ului programului Obamacare cu iOS 7 (Video)

[youtube]http://youtu.be/HmRA_tML2tE[/youtube]

  Barack Obama utilizeaza o tableta iPad si este fan al produselor Apple, insa in cadrul unui discurs tinut astazi a facut o comparatie nu foarte placuta pentru cei din Cupertino. Astazi multe institutii din SUA au fost inchise deoarece Congresul american nu a reusit sa adopte bugetul de functionare al guvernului pentru urmatorul an, iar discutand despre aceasta problema, Obama a explicat si cateva probleme ale website-ului dedicat programului Obamacare, program care le permite cetatenilor sa isi achizitioneze planuri pentru asigurare medicala.

Consider that just a couple of weeks ago, Apple rolled out a new mobile operating system, and within days, they found a glitch, so they fixed it. I don’t remember anybody suggesting Apple should stop selling iPhones or iPads or threatening to shut down the company if they didn’t. That’s not how we do things in America. We don’t actively root for failure.

  Multe persoane s-au plans din cauza faptului ca website-ul are probleme de functionare destul de grave, iar Obama a recunoscut acest lucru, comparand situatia cu Apple si iOS 7. El a afirmat ca Apple a lansat iOS 7 acum doua saptamani de zile si dupa identificarea unor probleme a decis sa lanseze un update, acelasi lucru urmand a fi facut si de catre administratia sa. El spune ca in America nimeni nu se bucura cand un produs nu are succes, produsele nefiind perfecte, iar rezolvarea rapida a problemelor este unul dintre principalele atuuri ale companiilor de succes din SUA.

2 COMENTARII