Prima Pagina aplicatii iOS-ul pentru Apple TV are integrata o functie ce permite conectarea la...

iOS-ul pentru Apple TV are integrata o functie ce permite conectarea la media servere fara a efectua jailbreak (Video)

[youtube]http://youtu.be/_JVGFlQwOn4[/youtube]

  Apple TV-ul este unul dintre produsele pe care compania Apple nu le promoveaza intens, dar care are destule milioane de utilizatori in lumea intreaga. El permite efectuarea de AirPlay streaming de pe iDevice-uri pe televizoare si permite afisarea de continut prin intermediul unei conexiuni de internet, Apple interzicand conectarea la alte servere decat ale sale. Ei bine, inginerii companiei au lasat totusi o “portita” in iOS 5.x pentru Apple TV, utilizatorii avand posibilitatea de a isi conecta Apple TV-urile si la media serverele proprii, iar clipul video de mai sus ar trebui sa fie cat se poate de sugestiv.

  Optiunea lasata activa de catre inginerii Apple nu este usor de gasit sau activat si nu este disponibila in iOS 6 pentru Apple TV, asa ca o veti putea utiliza numai daca nu ati facut update dispozitivului vostru. Daca sunteti interesati sa utilizati aceasta functie, atunci va recomand sa vizitati website-ul hackerului care a descoperit-o.

 • sori

  Doar la media-serverele proprii ?
  Orice Smart TV din ziua de azi se poate conecta la orice media server de la orice adresa de internet .

 • marius

  Sti cumva ce versiune de soft tre sa ai pe el?

 • PPI

  Fii mai explicit te rog,nu se intelege mai nimic,afirmi ca aceatsa portita este in ios 6 pt atv dupa care spui ca nu trebuia sa fi facut update,nu trebuia sa fi facut update la ce?Ce versiune trebuie sa avem noi pe deviceuri?

 • @PPI: Scuze, doar in 5.x este.

 • mircea99

  UPDATE – Oct 3 2013: Well, shoot. It looks like Apple’s disabled the Add Site feature, not just for new versions of the AppleTV software, but for 5.2 and 5.3 as well. I suppose I should have seen this coming — the same mechanism that allowed them to add an icon for the feature last week (probably the box reaching out to Apple) probably has a flag letting them mark the feature as disabled. I guess I should be glad it didn’t happen before my demo on Sunday.

 • PPI

  Mda,decat ieri am facut update la ios 6,asta in prealabil timp de un an de zile am stat cu softul initial cu care a venit atv-ul…..ironic nu!!!

 • Alexandru

  Pt. ATV3 >> AppleTV + SSL + PlexConnect