Touch ID-ul din iPhone 5S se potriveste perfect in iPad 5 si iPad Mini 2 (Video)

[youtube]http://youtu.be/U6zEOiPlYtw[/youtube]

  Dupa lansarea iPhone 5S cu al sau Touch ID au aparut primele speculatii legate de posibila introducere a unui cititor de amprente in tabletele iPad 5 si iPad Mini 2, o imagine aparuta pe internet parand sa confirme acest lucru. Desi nimeni nu stie sigur daca Apple intentioneaza sa aduca aceasta tehnologie importanta in tabletele sale, stim macar ca butonul Home cu cititor de amprente s-ar potrivi perfect acolo. In clipul video de mai sus avem o dovada cat se poate de clara a faptului ca un cititor de amprente s-ar potrivi perfect in panoul frontal al iPad 5 sau iPad Mini 2, insa nu trebuie sa va entuziasmati chiar atat de tare.

  Desi Apple poate implementa fara probleme tehnologia, mai ales daca va decide sa implementeze si un chip A7, trebuie totusi privite alte aspecte. Touch ID-ul este nou, este implementat exclusiv in iPhone 5S si Apple ar putea decide sa mentina aceasta exclusivitate pentru cel putin un an de zile in ideea de a oferi un atu important iPhone-ului sau. Apple a facut acelasi lucru si cu Siri, insa daca nu ar fi vorba despre marketing, atunci cu siguranta am putea vorbi despre faptul ca partenerii Apple ar putea avea probleme in a produce indeajuns de multe panouri de safir pentru buton, deci oricum am privi situatia exista plusuri si minusuri.

  Acestea fiind spuse, desi prezenta unui Touch ID in tabletele iPad ar fi un lucru grozav, cine stie daca el va ajunge anul acesta in ele?