iPhone 5S are o camera foarte buna conform expertilor in fotografie

  Cei de la DPReview sunt experti in camere de orice gen si in cursul zilei de ieri au publicat un review facut pentru camera terminalului iPhone 5S. Conform lor, camera dispozitivului este foarte buna, mai buna decat ce a vechilor terminale iPhone, mai buna decat cea a majoritatii smartphone-urilor, doar terminalele echipate cu camere de 13 megapixeli putand inregistra poze mai bune daca lumina ambientala este potrivita. Aplicatia Camera a iOS 7 este prezentata ca fiind intuitiva si functia Burst Mode ca extrem de eficienta multumita rapiditatii cu care inregistreaza pozele si afiseaza rezultatele.

The iPhone 5s, running Apple’s fresh iOS 7, is an excellent phone with a very good camera. Image quality under most conditions is among the top of the class of “conventional” smartphone camera units: you have to look to the Nokia Lumia 1020 to find something that’s hands-down better across the board, though in good light the best 13-megapixel sensors do capture more detail. The camera app is supremely easy to use, and the 5s’ powerful processing makes for class-leading burst speed and excellent responsiveness. Users looking to upgrade from older iPhones shouldn’t be disappointed. That said, there’s nothing in the 5s that changes the fundamental balance of power in the mobile photography world: users committed to other OSes won’t necessarily see a reason to switch. 

  Conform testelor, cei de la DPReview au acordat nota 8.1 camerei terminalului iPhone 5S, o nota destul de buna, avand in vedere ca vorbim despre camera unui smartphone. Dupa cum puteti vedea si in imaginea de mai sus, rapiditatea cu care sunt inregistrate poze si calitatea imaginilor statice obtin cele mai mari note, calitatea ecranului si cea a clipurilor video urmand in top. Cea mai mica nota a fost obtinuta de catre metoda de utilizare a aplicatiei, butoanele de volum si butonul din interfata camerei fiind singurele care actioneaza shutter-ul.

  In concluzie, iPhone 5S are o camera foarte buna, insa va veti convinge de acest lucru dupa ce o veti testa.

3 COMENTARII

  1. @Zaone “Cea mai mica nota a fost obtinuta de catre metoda de utilizare a aplicatiei, butoanele de volum si butonul din interfata camerei fiind singurele care actioneaza shutter-ul.”
    Si ce ar trebui mai mult?! Sa faci poza cu butonul “+” mi se pare cea mai usoara metoda. Eu sunt f multumit de iphone ca si aparat foto.