Orange Romania extinde portofoliul de iPhone-uri reconditionate comercializate in propriul magazin online

14

  Prin intermediul unui comunicat de presa publicat in cursul acestei zile, compania Orange Romania a anuntat extinderea protofoliul de smartphone-uri reconditionate care sunt comercializate prin intermediul magazinului sau online. Terminale iPhone 4 si iPhone 4S reconditionate sunt disponibile acum pentru achizitie din magazinul online al companiei, iar in aceasta pagina gasiti si restul smartphoneurilor Android pe care le veti putea achizitiona la pret redus. Ofera se adreseaza doar clientilor care fac parte sau pot intra in programul Orange Young, smartphone-urile pot fi achizitionate la pret redus cu garantie pentru 12 luni de zile.

  Mai multe detalii puteti gasi aici.

Smartphone-uri recondiţionate la preţuri avantajoase în magazinul online Orange

Bucureşti, 4 octombrie 2013. Orange anunţă extinderea vânzării de telefoane recondiţionate din gama de top, disponibile acum şi în magazinul online.

Prin oferta de smartphone-uri recondiţionate, lansată în cadrul programului Orange Young, clienţii se pot bucura de terminale de ultimă generaţie în stare foarte bună de funcţionare, la preţuri reduse şi cu garanţie 12 luni. La activarea sau prelungirea abonamentelor Orange, ei pot achiziona modelele iPhone 4, iPhone 4S, Samsung Galaxy Ace şi Samsung Galaxy S III mini la preţuri pornind de la 1 eur.

Buna funcţionare a terminalelor este garantată. Toate au fost verificate şi testate de specialişti, fiind puse în vânzare doar cele care corespund standardelor de calitate. Detalii despre testele efectuate sunt disponibile în secţiunea dedicată de pe site-ul Orange.

Interesul clienţilor Orange pentru un astfel de produs a fost testat în cadrul unui program pilot desfăşurat în vara acestui an în două magazine bucureştene: Orange shop din Carrefour Orhideea şi Sun Plaza. Cererea mare din partea clienţilor, precum şi feedback-ul lor pozitiv au condus la extinderea vânzărilor în alte patru magazine din ţară – Orange shop din centrul comercial Iulius Mall în Cluj-Napoca, Orange shop de pe bulevardul Republicii din Timişoara, Orange shop de pe strada Mureşenilor din Braşov şi Orange shop de pe strada Tudor Vladimirescu din Iaşi – iar acum şi în magazinul online.