Prima Pagina Apple Sistemul Find My iPhone poate fi pacalit de catre hoti folosind Touch...

Sistemul Find My iPhone poate fi pacalit de catre hoti folosind Touch ID (Video)

[youtube]http://youtu.be/LXZ6yUsn0v8[/youtube]

  Desi Apple are implementate o sumedenie de sisteme de securitate pentru a proteja iDevice-urile sale si a ne ajuta sa le descoperim in caz de furt, ori sa le stergem rapid, in clipul video de mai sus avem detaliata o metoda prin care aceste masuri de securitate pot fi depasite. Practic un hot care va fura un terminal iPhone 5S, activeaza AirPlane Mode prin LockScreen si preia amprenta degetului vostru, va poate impiedica sa blocati, sa localizati sau sa stergeti terminalul. Folosind o amprenta preluata de pe terminal, acesta poate face deblocarea, iar cerand schimbarea parolei Apple ID-ului vostru direct de la Apple si conectand terminalul la internet pentru doua secunde pentru a primi email-uri, un hot va poate fura si Apple ID-ul fara ca voi sa il stergeti sau localizati.

  Desi Control Center poate fi dezactivat din LockScreen si nu s-ar putea activa AirPlane Mode-ul, problema este ca serviciile Apple se conecteaza foarte greu la iDevice-uri pentru a le sterge sau localiza, asa ca un hot destept ar putea aplica metoda de mai sus pe un iDevice furat, chiar daca ea este extrem de complicata. Dezactivand Control Center din LockScreen prin Settings>Control center, veti reusi sa preveniti hotii din a activa AirPlane Mode din LockScreen, iar evitand sa va autentificati cu email-ul secundar al Apple ID-ului vostru in aplicatia Mail, va asigurati ca hotul nu are posibilitatea de a va fura si Apple ID-ul.

  Ca sa fiu sincer, metoda prezentata in clip este atat de complexa incat putini hoti se vor gandi sa o aplice, altii fiind prea lenesi pentru a se folosi de ea, asa ca nu ar trebui sa va faceti prea multe griji, cel putin teoretic.

 • Da,mai ales hotii de rand stiu ei sa faca toate smecheriile astea,ce sa spun!!!

 • Julius

  Poti modifica parolele la emailuri si sa setezi alt nr de tel ,iar chestia cu amprenta mi se pare foarte dificila ,citi bani ar lua cineva sa iti faca treaba ,nu face banii cit ai putea lua pe un iphone care este de fapt second hand deja!In al doilea rind hotul se risca pentru un lucru nesigur!

 • Denis

  @Lucian,

  Acum stiu!

 • serban

  Cumva toate problemele astea de securitate nu ar trebui postate..dar asta e.Cumva ar trebui privat trimise doar catre Apple

 • Vladutanes

  Nu inteleg rostul acestor video… Titul potrivit ar fi trebuit sa fie “tutorial” cum sa furi ip5s…

 • Bobby

  Bullshit. So many haters out there. Amuzant cum a gasit ala pe ecranul telefonului ditamai amprenta si tocmai de la degetul care era folosit si pt deblocarea telefonului si cum avea el echipamente speciale pe acolo…parca toti hotii au din oficiu asa ceva pe acasa si stiu sa le si foloseasca.
  In al doilea rand problema cu airplane mode e deranjanta si nu stiu cum apple nu s-a gandit la asta. Airplane mode ar trebui scos din CC lockscreen. Sau macar sa-ti ceara parola sau amprenta ceva daca activezi airplane mode din lockscreen

 • Pingback: iPhone 5S - Touch ID este configurat pentru a functiona doar cu un singur chip A7, Apple implementeaza masuri stricte de securitate | iDevice.ro()

 • miki

  sal am cumparat un 5sfurat acum e blocat si nu se mai poate activa?mercy

 • @miki: Il pui in sertar si uiti de el.