Cutremur in Romania! Alerta Cutremur Vrancea te anunta inaintea unui cutremur!

  Presupun ca exista printre voi destule persoane care au fost trezite in cursul noptii trecute de catre cutremurul resimtit in intreaga tara si poate unii se intreaba cum ar putea fi alertati in eventualitatea in care un alt cutremur ar avea loc. Ei bine, aplicatia Alerta Cutremur Vrancea a trimis aseara o notificare in legatura cu acest cutremur cu doar cateva secunde inainte ca el sa fie resimtit in diverse locatii ale tarii si mai mult decat acele cateva secunde de avertisment nu aveti cum sa primiti de altundeva.

Cu sistemul Apple de “Push Notification” ca metoda de transmitere a avertizarii, inseamna ca alerta va sosi si in cazul in care aplicatia este inchisa. Fireste, va trebui sa fiti intr-o zona cu acoperire de internet mobil (3G, Edge sau wi-fi). Alarma de test a fost imbunatatita. In momentul in care doriti sa testati aplicatia, apasati pe butonul “Testeaza Alarma”. In acel moment, un meniu va va informa ca veti primi semnalul de test intr-un minut. Consumul mare de baterie a fost rezolvat.

  Aplicatia are un pret foarte mare, insa in cazul in care un cutremur ar lovi din nou tara, s-ar putea sa fiti anuntati cu cateva secunde inainte sa il resimtiti si asta v-ar putea salva viata.

Pretul initial:
Numele:
Alerta Cutremur Vrancea

9.99

s





Developer: APP & GO MOBILE SRL
Categoria: Utilities


Descriere: ANUNT FOARTE IMPORTANT!
Pentru ca aplicatia foloseste acum sistemul Apple de Push Notification ESTE FOARTE IMPORTANT SA AVETI PUSH NOTIFICATION ACTIVAT!
Prima oara cand deschideti update-ul, aplicatia va…


Dimensiunea aplicatiei este: 8.8 Mb