Presedintele consiliului de administratie al Google sustine ca Android-ul are o interfata mai intuitiva decat iOS-ul

  Eric Schmidt, fostul CEO si actual presedinte al consiliului de administratie al Google, a publicat in cursul noptii trecute un ghid in care ofera sfaturi pentru utilizatorii care doresc sa faca tranzitia de la iPhone la Android, dar si recomandari pentru cadouri de Craciun. El sustine ca Android-ul are o interfata mult mai intuitiva decat iOS-ul si le recomanda utilizatorilor sa le achizitioneze prietenilor terminale Android ca si cadouri de Craciun, deoarece acestia vor fi fericiti cu noile dispozitive si nu vor mai dori sa revina la iPhone.

Many of my iPhone friends are converting to Android.  The latest high-end phones from Samsung (Galaxy S4), Motorola (Verizon Droid Ultra) and the Nexus 5 (for AT&T, Sprint, T-Mobile) have better screens, are faster, and have a much more intuitive interface.  They are a great Christmas present to an iPhone user! Here are the steps I recommend to make this switch.  Like the people who moved from PCs to Macs and never switched back, you will switch from iPhone to Android and never switch back as everything will be in the cloud, backed up, and there are so many choices for you.  80% of the world, in the latest surveys, agrees on Android.

  Spunand gresit ca terminalele Android sunt mai rapide decat iPhone 5S, Schmidt greseste enorm cand vine vorba si de interfata, deoarece nimic nu este mai intuitiv in Android, ba din contra. Problema este ca multi dintre cei care au trecut la Android s-au intors “cu coada intre picioare” la iOS dupa o experienta neplacuta, iar desi 80% dintre terminalele mobile ruleaza Android, majoritatea sunt dispozitive ieftine cu functionalitate limitata si o buna parte dintre cei care le detin si-ar dori un iPhone.

  Schmidt are obiceiul de a face afirmatii hazlii, cea mai recenta dintre ele starnind rasete de la aproape toti cei prezenti la o conferinta in care el era invitat principal, iar informatiile publicate de catre el astazi intra in aceeasi categorie.

5 COMENTARII

  1. Saracii, ce-au ajuns. Eu in paralel cu iPhone am avut mai demult un htc cu Android, si nici eu nu sunt de acord cu domnul acela in etate, care fiind evreu nu face altceva decat sa vada Craciunul ca o afacere. Shalom !

  2. Ma indoesc, lasa de dorit play store, desi detin si un iPhone si un One.
    AppStore e mult mai bine structurat si mai intuitiv.
    Acest domn in varsta vera sa distorsioneze realitat, insa fara succes.

  3. Da… se cuneaste ca Android-ul este mai intuitiv la fata care o are… am avut in mana S4 , HTC ONE , Samsung Note 3 si Samsung Mega… intuitiv 0. Panarama aia de unlock care dupa ce faci unlock la telefon apare aplicatkile alea si de acolo intri in menu.. mi se pare o mare panarama , pied timp dupa unlock sa caut menu… mai ushor pe 5S pun deget-ul si intra in menu .. Play Store.. :)) vai de steaua lui… , Apple Store i SEF nare nici o traba cu Apple Store.. , La android ma enerveaza un lucru , de cand apesi pe aplicatie pana se deschide dureaza 1 secuda aia ma enerveza nu e ca la iOS e instant , tastatura e ceva super in iOS scriu pe tastaura de la iOS si ma uit pe geam si nam o greseala pe Android apas pe o si imi apare p. Cand intorci un Android din vertical in orizontal parca il intorce cineva cu roaba se misca in reluare si apare dare in urma imaginii… Foarte interesant Android KITKAT alt nume mai calumea nu iau gasit… KITKAT aici demonstreaza cat sau gandit la nume. iOS 7 mi se pare ceva simplu si usor. iar modul in care se comporta iOS cu utilizator-ul Android inca mai viseaza la asa cv 🙂 . Imi pare rau pentru toti posesori de Android, cumpara un Terminal super ca specificatii HardWare dar nivelul de SoftWare e VAI DE STEAUA LUI. Daca pe un Samsung Note 3 ii pui iOS 7 iti zboara din mana.

  4. @Bogdan Mihaita Morosanu ai avut tu android sau vecinul ? SwiftKey ai auzit ?

    Apas pe buton si face unlock w0w ce future… apas pe buton si FBI stie unde ma aflu asta da future chiar il vreau

    Android e destul de usor de folosit si faza ca astepti cateva milisecunde sa se deschida o aplicatie nu e cine stie ce problema .. asa e si in IOS prima oara cand deschizi se deschide in 1 secunda .. dupa daca nu le inchizi se deschide instant..