Prima Pagina Apple iPhone 5S nu ar inregistra clipuri video slow motion in format 720p

iPhone 5S nu ar inregistra clipuri video slow motion in format 720p

  In cadrul conferintei pentru prezentarea iPhone 5S, compania Apple a mentionat faptul ca terminalul lor inregistreaza clipuri video slow motion numai in format 720p. Probabil unii au observat ca in realitate calitatea pare a fi ceva mai slaba decat atat, trebuie sa recunosc faptul ca m-am gandit la acelasi lucru cand am vazut clipurile video pe PC, iar cei de la gsmarena au facut o demonstratie in acest sens. Mai exact, ei au comparat inregistrarile facute de catre iPhone 5S slow motion si Samsung Galaxy Note 3, ambele clipuri video fiind inregistrate in format 720p.

  Conform descoperirilor lor, terminalul Apple exporta feed-ul video in format 720p, insa nu il inregistreaza la aceeasi rezolutie. Dupa cum puteti vedea si din imaginea de mai sus, iPhone 5S inregistreaza clipuri video slow motion in format 480p, apoi face un upscaling la rezolutia conforma formatului 720p si de aici incolo utilizatorii se pot distra uitandu-se la filme. Din pacate calitatea clipurilor video este grozava doar pe ecranul de 4 inch al iPhone 5S, deoarece pe ecrane mari clipurile video nu vor arata chiar atat de grozav, fiind usor pixelate.

  Chiar daca Apple nu minte cand spune ca filmele slow motion inregistrate cu iPhone 5S sunt in formatul 720p, realitatea ar putea fi alta, insa mai multe vom afla dupa ce alti experti vor analiza modul de inregistrare al clipurilor video

 • NicKel

  hit after hit @ appl :-s

 • Aurelian

  In final ma bucur ca nu am achizitionat iphone 5s si nici nu o sa o fac. Vad ca tot incep sa apara probleme cu acest “mega” smartphone. Deci singurul lucru nou fata de iphone 5 pare a fi doar cititorul de amprente. In rest…un accelerometru ieftin si cu probleme, aceeasi camera, un procesor de 64 beets care nu are nici o urilizare…in concluzie, mai astept.

 • Lucian Palievici

  @Aurelian ai uitat un lucru: 2 blitzuri … ei, ce zici de asta? Si inca ceva: Gold is best!

 • Vio

  Apple vad ca doar marketingul este de ei de la o vreme… Astept si eu iphone 6 macar la ala poate o sa avem un display mai mare

 • Medicul

  Apple de obicei nu facea lucruri de genu asta.

 • Giotto

  Cu Jobs, cred ca lucrurile ar fii stat altfel

 • Radu

  Mare marlanie…

 • sori

  @Giotto – nu erai nascut pe vremea cand iphone 4 nu avea semnal iar Jobs a scos celebra perla – you are holding it wrong ? te anunt ca nu era deloc o gluma ci o incercare de a ascunde un flaw major de design – dealtfel Iphone 4 a si primit premiul de cel mai mare fail tehnologic al anului 2010 .

 • Giotto

  Hmm, sori, nu știu dacă ești fetiță sau băiețel dar la cât ești de arogant(ă) prin exprimarea ” nu erai născut când IPhone 4….” Cred oricum că ești micuț(ă). Despre Steve Jobs, dau un exemplu la întâmplare, revista americană Fortune a publicat un tablou complet al realizărilor lui care, citez, ” au marcat omenirea “. Numesc 10 astfel de realizări, inovații; design, muzică,calculatoare, era post PC, reclame, iPhone, ecosistem, Mac-OS, Apple Store, Compania Apple. Caută si vei citi despre aceste lucruri. ” INOVAȚIA FACE DISTINCȚIA DINTRE UN LIDER ȘI UN DISCIPOL” , l-am citat pe regretatul Jobs. Aceasta este diferența dintre ei. In încheiere, pentru cultura ta generală, am început să utilizez iPhone încă de când probabil ai învățat tu să scrii.

 • Razvan

  Si eu vroiam sa iau 5s pentru slow motion fazut pe ecran mare….sarlatanii!!