iPhone 5S nu ar inregistra clipuri video slow motion in format 720p

  In cadrul conferintei pentru prezentarea iPhone 5S, compania Apple a mentionat faptul ca terminalul lor inregistreaza clipuri video slow motion numai in format 720p. Probabil unii au observat ca in realitate calitatea pare a fi ceva mai slaba decat atat, trebuie sa recunosc faptul ca m-am gandit la acelasi lucru cand am vazut clipurile video pe PC, iar cei de la gsmarena au facut o demonstratie in acest sens. Mai exact, ei au comparat inregistrarile facute de catre iPhone 5S slow motion si Samsung Galaxy Note 3, ambele clipuri video fiind inregistrate in format 720p.

  Conform descoperirilor lor, terminalul Apple exporta feed-ul video in format 720p, insa nu il inregistreaza la aceeasi rezolutie. Dupa cum puteti vedea si din imaginea de mai sus, iPhone 5S inregistreaza clipuri video slow motion in format 480p, apoi face un upscaling la rezolutia conforma formatului 720p si de aici incolo utilizatorii se pot distra uitandu-se la filme. Din pacate calitatea clipurilor video este grozava doar pe ecranul de 4 inch al iPhone 5S, deoarece pe ecrane mari clipurile video nu vor arata chiar atat de grozav, fiind usor pixelate.

  Chiar daca Apple nu minte cand spune ca filmele slow motion inregistrate cu iPhone 5S sunt in formatul 720p, realitatea ar putea fi alta, insa mai multe vom afla dupa ce alti experti vor analiza modul de inregistrare al clipurilor video