Un cuplu din China este acuzat ca si-ar fi vandut fiica pentru a cumpara un iPhone si alte produse “de lux”

  China este taramul in care unii oameni si-au vandut organe pentru a cumpara iDevice-uri, iar un cuplu este in mijlocul unui nou scandal, acestia vanzandu-si fiica pentru a achizitiona un iPhone si alte produse de lux. Procuratura unui oras din China investigheaza un caz in care un cuplu si-au oferit fiica pentru adoptie si a primit bani de la familia adoptiva, banii respectivi fiind utilizati pentru a achizitiona un terminal iPhone si alte obiecte din diverse magazine fizice sau online.

A young Chinese couple are facing criminal punishment for “selling” their daughter and using part of the proceeds to buy an Apple iPhone, state media said on Friday. Shanghai prosecutors have brought a case against the couple for human trafficking after they illegally put their third child up for adoption through online postings and accepted money for the baby, the Liberation Daily reported. Investigators found the mother, whose full name was not given, used the money to buy an iPhone, high-end sports shoes and other products, also online, it said.

  Cuplul a declarat in fata anchetatorilor faptul ca a oferit fiica pentru adoptie deoarece doreau ca aceasta sa aiba o viata mult mai buna decat cea pe care i-o puteau oferi ea si sotul sau. Exista destule cazuri in care chinezii si-au vandut si organe pentru iDevice-uri, exista persoane condamnate la pedepse privative de libertate din cauza acestui gen de acte, iar acest cuplu risca exact acelasi lucru din cauza acestui gest.