Orange Cosmote si Vodafone nu vor avea magazine deschise in aceasta noapte pentru lansarea iPhone 5S si iPhone 5C

  Cu doar cateva minute in urma Orange Romania a anuntat lansarea oficiala a iPhone 5S si iPhone 5C in propria retea de distributie, listand preturile oficiale pentru abonamentele recomandate pentru achizitionarea acestor terminale. Orange este primul operator care lanseaza aceasta oferta, Cosmote si Vodafone urmand a face exact acelasi lucru in orele urmatoare. Desi nu a anuntat oficial, Orange Romania va incepe sa comercializeze iPhone 5S si iPhone 5C in magazinul sau online incepand cu ora 0:00, Vodafone urmand a face, probabil, acelasi lucru, Cosmote neavand un magazin online.

  Chiar daca online veti putea achizitiona terminalele din aceasta seara, din pacate niciun operator nu va avea vreun magazin deschis la ora 0:00 pentru comercializarea dispozitivelor. Am aflat ca nici Cosmote nici Orange nu vor avea magazine deschise, iar in cazul Vodafone strategia este cel mai probabil identica, numarul extrem de redus de unitati fortand operatorii sa lanseze terminalele doar online. Partea si mai proasta este ca multe magazine au primit cate 1/2/3 unitati ale iPhone 5S pentru vanzare si daca se intampla ca ele sa nu fie rezervate de cineva, s-ar putea sa gasiti maine ceva de achizitionat.

  In caz contrar, va trebui sa asteptati livrarile online, atat Vodafone, cat si Orange concentrandu-si marea majoritate a stocurilor catre magazinele sale.

5 COMENTARII

  1. Cred k sunt doar cateva sute de ip5s-uri in toata Romania, care oricum se vand la suprapret pe sub mana la nuj ce directori pentru care 1.000e+ nici nu conteaza. Pentru ce sa tina deschis? Eu am deja ip5c-ul meu albastrel de aproape 2 saptamani, si nici nu ma intereseaza de ofertele orange/vodafone/cosmote si nici de anuntarea oficiala la noi in tara…too little too late!!!

  2. Preturile iPhone 5S la Orange:
    16 GB – 720 EUR
    32 GB – 800 EUR
    64 GB – 900 EUR (acest model nu va apare pe stoc in urmatoarele 10 zile).
    Stocurile de 16 si 32 GB sunt foarte mici, probabil maine se va epuiza integral, dupa care se va lucra pe baza de rezervare.
    Nu stiu cum stau cei de la Vodafone, dar nu ma astept ca preturile si stocurile sa difere prea mult.

  3. Daca astea sunt preturile la liber, inseamna ca este foarte bine. Sunt exact preturile cu care vinde Apple in toata Europa (mai putin aia 20 de euro in plus la cel de 16 GB)

  4. Detaliile le-am aflat in aceasta dupa amiaza de la cineva din Orange care (de obicei) este bine informat. La cel de 16 GB nu era prea sigur de pret (a zis intre 700 si 720), spunea ca decizia se va lua pe ultima suta (eu am dedus din asta ca asteapta sa vada ce face si Vodafone-ul).