iPhone 5S si iPhone 5C – iata preturile oficiale pentru Orange Romania

UPDATE 2:  Oferta comerciala o gasiti in acest articol!

  Cu doar cateva minute in urma, Orange Romania a publicat comunicatul de presa de mai jos in care ofera informatii despre oferta comerciala pentru iPhone 5S si iPhone 5C, ambele terminale urmand a fi lansate de maine in magazinele operatorului. Dupa cum puteti vedea si in comunicat, iPhone 5S va fi disponibil in oferta operatorului la preturi incepand de la 299€ la un abonament Pantera 55, iPhone 5C fiind disponibil la un pret de pornire de 249€ la un abonament recomandat Pantera 44.

  Achizitionarea iPhone 5S si iPhone 5C impreuna cu unul abonamentele recomandate va aduce clientilor acces gratuit la aplicatiile Orange TV Go si Orange Cloud, plus asigurare gratuita. Separat de toate acestea, cei de la Orange vor comercializa peste 50 de accesorii compatibile cu cele doua terminale(inclusiv carcasele de piele si cauciuc), noile Nike Fuelband fiind recomandate catre clienti. La final raman cei care intentioneaza sa beneficieze de sistemul buy-back, ei putand aduce un iPhone vechi la Orange, in schimbul lor urmand a primi un voucher care poate fi utilizat pentru a achizitiona unul dintre cele doua terminale noi.

  Din pacate Orange Romania nu da de inteles ca va avea vreun magazin deschis in cursul acestei nopti, as ca ramane sa le achizitionati maine din magazinele care vor avea unitati disponibile, sau din magazinul online. Din pacate primele informatii obtinute pana acum din diverse surse indica faptul ca extrem de putine unitati ale iPhone 5S au fost trimise in tara, asa ca nu va bazati prea mult pe magazinele fizice.

UPDATE: Se pare ca magazinul online Orange va permite comercializarea noilor terminale incepand cu ora 0:00.

iPhone 5c si iPhone 5s, disponibile in portofoliul Orange

Bucuresti, 24 octombrie 2013  – Incepand de maine, 25 octombrie, Orange aduce in magazinele din Romania cele mai noi smartphone-uri compatibile cu 4G si HD Voice, iPhone 5c si iPhone 5s.

iPhone 5s, cel mai avansat smartphone din lume, dotat cu senzorul Touch ID care scaneaza amprenta pentru a debloca telefonul sau pentru a cumpara aplicatii, este recomandat impreuna cu abonamentul Pantera 55 la un pret de 299 euro (TVA inclus) pentru modelul de 16 GB. iPhone 5s ofera performante hardware si grafice de doua ori mai rapide decat modelul precedent datorita procesorului A7 si are o camera iSight de 8 MP cu care pot fi inregistrate clipuri HD la 1080p cu efecte slow-motion. La Orange este disponibil in culorile auriu, argintiu si gri stelar, alaturi de husele si accesoriile dedicate.

Tot din 25 octombrie, clientii pot gasi la Orange smartphoneul iPhone 5c, cel mai colorat iPhone de pana acum. Disponibil in culorile albastru, verde, roz, galben si alb la pretul de 249 euro (TVA inclus) cu abonamentul recomandat Pantera 44, iPhone 5c are la baza un design complet nou, un procesor puternic A6, precum si o camera iSight de 8 MP, cu care pot fi capturate imagini surprinzatoare in formate multiple, inclusiv cel patrat si cel panoramic.

Clientii vor gasi in magazinele Orange cele mai noi accesorii lansate de Apple, alaturi de peste 50 de carcase, folii de protectie, incarcatoare si adaptoare compatibile cu iPhone 5s si iPhone 5c. In plus, pasionatii de fitness care doresc sa-si monitorizeze activitatea zilnica, consumul de calorii si timpul petrecut in miscare, au la dispozitie bratara Nike+ Fuelband cu 10% discount la cumparare impreuna cu iPhone 5c/5s.

Pentru a profita de vitezele ultrarapide si de acoperirea 4G din capitala, clientii Orange din Bucuresti au parte de o oferta speciala prin programul Buy-Back. Ei pot preda vechiul iPhone (iPhone 3G/3GS, iPhone 4/4s) pana pe 31 decembrie 2013 in schimbul caruia  vor primi un voucher ce poate fi folosit la cumpararea unui iPhone 5c sau iPhone 5s, prin activarea sau prelungirea unui abonament Orange pe 2 ani. Valoarea voucherului poate fi verificata din 25 octombrie pe www.orange.ro/iphone .

Toti cei care aleg iPhone 5s si iPhone 5c alaturi de abonamentele Pantera 44 sau Pantera 55 vor beneficia de asigurare gratuita, precum si de acces la aplicatiile Orange Cloud si Orange TV Go.

62 COMENTARII

  1. Ma asteptam la abonamente mai atractive…sub 30€ probabil rețeaua 4G e a naibi de scumpă si acoperă doar cateva orașe mari

  2. Preturi de tot rahatul… 1620 euro te ajunge la ei si pe dincolo 1405 euro cel de 32 GB cu net 4G nelimitat, 2000 min nationale, 5000 in retea, 5000 SMS nationale…

  3. Mai pe romaneste : valoarea abonamentului pe 2 ani : 55€x24 luni = 1320 euro + 300 € iphone 5S = 1620 €, aproximativ 7100 Ron. Enormmmmm. In SUA telefonul costa 650$, adica 2100 La liber! Cam mare diferenta.

  4. Asta se numeste hotie/nesimtire pe fata, in doi ani dai in jur de 7000 RON pe un telefon care la liber cu toate adaosurile lor de tot rahatul sa zicem ca o sa fie 4000 (cu toate ca nu cred). Este incredibil

  5. Trist, in U.S. pretul unui 5s la liber, este 650$(471.08 euro /2096.71 Lei fara TVA), iar la noi dai 55euro(195.84Lei+TVA) pe luna ca sa il iei cu 300euro(1335.24Lei fara TVA), si unde mai pui ca cei de la Orange si Vodafone ti-l dau codat…

  6. @Iordache Mihnea: E 710$ in SUA la liber. Preturile din Apple Store nu contin taxe. Il va comercializa si Orange la liber, probabil la vreo 800 euro.
    Cat despre preturile totale, ele trebuie calculate luand in calcul faptul ca in 2 ani beneficiati si de serviciile din abonamente.

  7. iPhone 5s 16GB in Flanco Promenada liber fara abonament, eu am cumparat miercuri varianta de 16GB, din cate stiu mai aveau pe stoc cateva bucati.

  8. E intr-adevar o mare nesimtire ce fac operatorii de la noi, dar ma amuza faptul ca aproape nimeni nu realizeaza ca abonamentele de telefonie mobila (fie cu telefon inclus, fie fara) din USA sunt de 3-4 ori mai scumpe decat cele de la noi.

  9. Eu sunt abonat orange ca si tine, cu 10 ani vechime, am iphone 5 si abonamentul Pantera 31 si stiu foarte bine serviciile oferite. Ei isi amortizeaza investitia in 5S dupa 1 an, dar tu tb sa platesti 2, adica vreo 660 €, ca doar tb sa faca profit de pe urma ta (zaone). Au nevoie de birouri in Victoriei etc

  10. Corect, aici sunt de acord cu tine. Stii cumva care e modelul de 5S care o sa mearga pe 4G in Orange si daca cel din SUA unlocked o sa mearga aici?

  11. O parere personala: Pe langa faptul ca cei de la Orange (si ceilalti operatori cu siguranta) au niste preturi ridicol de mari,eu consider ca o persoana daca dispune de 300euro sa dea pt un 5s + 55euro/luna abonament,cu un mic efort poate sa aibe direct suma de 700euro si sa-si cumpere terminalul la liber,iar in acest fel va face economie de bani si mai important de atat,nu le va da voie operatorilor sa practice,cum se spune la noi in popor: ”japca la drumul mare”.

  12. Asa fac toti pe naiba. In UK orice smartphone vine gratis la abonament mai mare de 35 lire. Numai la noi iti mai cer si 300-400 euro in plus pe telefon pe langa abonament. NIste nesimtiti !

  13. Preturile sunt enorme avand in vedere ca platesti 55 eur lunar abonament pe langa cei 300 eur initiali. Nu merita in nici un caz serviciul oferit acesti bani. Logic ca e mult mai bine sa-l iei la pret intreg de la un magazin online.

  14. De la an la an sunt din ce in ce mai scumpea aceste telefoane. Cel putin in ro! Cine a facut oferta asta cred ca nu a mai facut dragoste de ani buni si vrea sa ne transmita o stare de bine. Eu intreb.. Cat fraier poti sa fii sa dai atatia bani pe un telefon ? Si zaoane, lasa-ma cu minuntele! La ce oferte sunt pe prepay, cu maxim 15 euro ai tot ce ai la un ab de 55 de euro. S-a prostit enorm Orange in ultimii 2 ani. Daca Vodafone o consideram o retea scumpa, acuma astia mi se par cei mai nesimtiti!

  15. Niste abonamente nesimtite la toti !! Cand ii vad ca imi arunca in fata miliardele de minute gratuite in retea si nșpe milioane nationale pur si simplu ma pufneste rasul! Astia inca nu isi dau seama ca internetul a inceput de mult si este in momentul de fata cel mai necesar ??? Si ca am 4G la abonament dar doar daca ajung in Bucuresti poate in alta viata … VARZA …

  16. pai tocmai ca se stie! De acolo vor sa scoata bani, bani. Nu imi mai place Orange, si nu din cauza acestor abonamente, ci prin simplu fapt ca te fraieresc. Aiurit sa fii sa cumperi la ab .

  17. Acum fix doi ani am luat un Iphone 4S de 16GB cu 220E la abonament de 29E, asa era oferta de atunci. Daca Orange nu-mi face o oferta asemănătoare pentru 5S mi-am închis abonamentul si gata, deja la preturile astea e bătaie de joc.

  18. Nu va aruncati asa mai ales cei iphone 5, eu mi l-am luat de la magazinul acel cu quick la inceput si imi pare foarte rau ca am trecut de la 5 pt un impuls idiot de moment si mai ales nu le luati la preturile astea.

  19. Conform link-ului lui Rtwqwe, un iPhone 5S de 32 GB in UK costa astfel:
    Telefon – 150£ = 784 lei
    Abonament – 46£ = 240 lei pe luna
    Abonamentul mai contine 10 GB la viteza de 4 G plus alte facilitati ca Wi-Fi, filme etc
    Va las pe voi sa ziceti daca e bine sau rau …

  20. Pentru Serban : poti sa oferi mai multe detalii de ce nu se merita trecerea de la 5 la 5S, pentru ca sunt multi indecisi. Camera, touch id, sau 64 biti asupra vitezei terminalul etc. Nu se vede nicio diferenta?

  21. Enorm pretul de la orange. Eu am platit acelasi pret pt i5 anul trecut, dar pt ab pantera 31. Mai bine il iau la liber de la carrefour la 3500 ron si trec pe cartela. Anul asta chiar e japca. Cred ca-mi voi inchide ambele ab de la nesimtitii astia(a se citi Orange).

  22. Cea mai buna varianta e sa nu cumpere nimeni. Sa vezi atunci ce scad ei preturile. Vb lu Alex, nu ei is prosti, noi suntem ca aruncam repede banii.

  23. Cum sa dai pe un iPhone 5S de 32 GB , 559€ la abonament de 31€ pe luna ?????? Pai iPhone 5 de 32 GB a fost 2.100 lei la abonament de 31€ pe luna !!

  24. preturiile telefoanelor atat la abonament cat si la liber la firmele de telefonie sunt o mare bataie de joc….mai bine iau de pe nush ce site din ROMANIA telefonu la un pret mult mai bun…ma asteptam ca macar la liber sa avem un pret putin mai mic decat pe alte siteuri….dar ei il au mult mai mare…penibil(parerea mea) :)….oricum tot il iau :)…doar ca nu de la orange..vodafone sau cosmo 🙂

  25. Da, sunt groaznici… Acum 3 ani si ceva cand mi-ai luat 3gs(era ultimul model pe piata, iphone 4 aparea in 1-2 luni) de la orange, am dat pe el 100 euro cu ab pantera 31. Acum de ce vor 400-500 euro si ab de 55? Nu inteleg

  26. Pt Mihnea, ca viteza nu prea se vede, pt camera eu nu sunt pasionat, amprenta intradevar o folosesc si rar da rateuri, mie personal imi placea mai mult negrul la 5 decat space grey-ul ce il am acum. Trecerea merita dar nu la diferenta asta de bani, uite de ex eu am vandut 5-ul cu 18 si am luat 5s cu 35. Da, e mai rapid 5s, dar nu cat sa coste dublu mie pt asta mi-e ciuda pe impuls. Diferenta pe care o simt eu ar fi meritat maxim 2500 de lei nu 3500, dar asta e acum mi-am jurat sa stau locului la urmatorul si sa astept frumos pana cand o sa isi merite banii ceruti.

  27. Deci, pe Orange magazin online pretul standard pentru iphone 5S 16 GB auriu este de 709 euro adica 3190 Ron. Este cel mai mic din Romania, din cate stiu…. Si se poate achizitiona la liber. Lasa-ti abonamentele de 44, 55€ etc., o cartela pre-pay la orange de 12 € iti ofera minute nelimitate in retea, nelimitat SMS nationale 200 min nationale si internationale si 1 GB Internet la viteza 4G/H+. Eu am aproximativ aceleasi optiuni la ei pe abon de 31 euro. Tot mai platesc la telefon. In viitor cartele pre-pay o sa contina si mai multe facilitati la preturi mult mai mici decat abonamentele.

  28. fratilor ….sa nu cumpere nimeni si cum a mai zis cineva pe aici …tre sa isi bage mintile in cap si sa vina cu oferte mai de doamne ajuta…dar pun pariu ca o sa fie atatia care o sa cumpere si la pretul asta…deja de anul trecut de cand au scos 5-ul s-au nesimtit cu preturile…dae eu unul mi l-am luat ca mi-a placut prea mult…dar anul acesta …la preturile astea…nu prea cred

  29. Problema e ca in acest moment nu e pe stoc nicaieri.
    Astept de 6 luni momentul in care sa ma portez la ei si am vandut iphoneul meu 5 iar acum sunt pe uscat. Nu e nicaieri pe stoc si nici nu stiu cand o sa revina…

  30. Salut.Cei care aveti iPhone 5 si vreti sa treceti la 5S si aveti nelamuriri,va ofer eu cateva pareri . Acum 3 luni mi-am cumparat i5 nou din magazin cu 2.450 RON si l-am vandut acum 3-4 zile cu 2000 RON ,timp in care mi-am si cumparat 5S cu 3000 RON .Sa va spun asa ,diferentele sunt infime intre ele,atat la aspect cat si la inteligenta,exceptie facand acel touch cu amprenta la exterior .Merge intradevar ceva mai bine ,pozele le face mult mai bine ,internetul prin 3G ,parca parca ceva mai rapid ,unele jocuri care sacadau un pic de tot pe i5 ,acum ,pe 5S nu o mai face. Insa nu imi pare rau ca l-am cumparat pentru ca diferenta de bani o voi recupera oricum atunci cand il voi vinde. Exemplu: in Iphone 4S costa undeva la 1000 RON ,iar 5 care arata cat de cat mai ok costa undeva la 1700,1800 RON . Si peste un an cand apare I6 , normal ca 5S va lua locul lui 5 ,deci il voi vinde cu 1700 1800 de lei decat sa fi vandut 5-ul cu 1000 lei ,daca intelegeti ce zic :)) .Deci diferenta ,oricum o recuperez …