Apple publica lista tarilor in care iCloud Keychain este disponibil

  iCloud Keychain este un sistem gandit de catre compania Apple pentru iOS 7 in ideea de le oferi utilizatorilor posibilitatea de a salva direct in iCloud informatii confidentiale pe care le utilizeaza zilnic. Sistemul poate salva date de logare pentru website-uri, informatii despre carti de credit, parole pentru retelele Wi-Fi sau orice fel de alte informatii pentru conturi bancare si nu numai, totul, teoretic, intr-un mediu securizat si protejat de catre compania Apple. iCloud Keychain este disponibil in OS X Mavericks si iOS 7, sincronizeaza informatiile intre iDevice/Mac-uri, iar Apple a listat recent si lista tarilor in care sistemul este utilizabil.

  Desigur ca Romania se regaseste in aceasta lista, asa ca daca doriti va puteti salva informatiile acolo, insa trebuie sa aveti foarte mare grija cum va protejati Apple ID-ul, deoarece daca o persoana obtine acces la el va poate prelua toate datele.

2 COMENTARII

  1. scuze de off-topic dar cum pot sa schimb adresa de mail de la contul icloud? adica am in icloud o adresa de mail si la contul app store alta pentru ca am schimbat-o mai demult dar in icloud a ramas tot aia veche…..trebuie sa dau restore ca sa pot sa o schimb?