Apple publica lista tarilor in care iCloud Keychain este disponibil

  iCloud Keychain este un sistem gandit de catre compania Apple pentru iOS 7 in ideea de le oferi utilizatorilor posibilitatea de a salva direct in iCloud informatii confidentiale pe care le utilizeaza zilnic. Sistemul poate salva date de logare pentru website-uri, informatii despre carti de credit, parole pentru retelele Wi-Fi sau orice fel de alte informatii pentru conturi bancare si nu numai, totul, teoretic, intr-un mediu securizat si protejat de catre compania Apple. iCloud Keychain este disponibil in OS X Mavericks si iOS 7, sincronizeaza informatiile intre iDevice/Mac-uri, iar Apple a listat recent si lista tarilor in care sistemul este utilizabil.

  Desigur ca Romania se regaseste in aceasta lista, asa ca daca doriti va puteti salva informatiile acolo, insa trebuie sa aveti foarte mare grija cum va protejati Apple ID-ul, deoarece daca o persoana obtine acces la el va poate prelua toate datele.

Articolul precedentiPhone 5C ajunge la iDevice.ro
Articolul următorMacBook Pro Retina Display 2013 este dezasamblat, este extrem de greu de reparat
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.