Cosmote Romania publica oferta comerciala pentru iPhone 5S si iPhone 5C

  Cu exact 12 ore mai tarziu decat Orange si Vodafone, cei de la Cosmote Romania au publicat oferta oficiala pentru iPhone 5S si iPhone 5C, operatorul comercializand doar versiunea de 16 GB a ambelor terminale. In imaginea de mai sus aveti disponibila oferta comerciala gandita de catre operator pentru ambele terminale, iar un iPhone 5S poate fi achizitionat la pretul de 2000 RON cu un abonament de 31€ lunar, iPhone 5C fiind disponibil la un pret de pornire de 1600 RON la un abonament de aceeasi valoare.

  Din pacate Cosmote Romania nu comercializeaza cele doua terminale printr-un magazin online, asa ca va trebui sa verificati magazinele Cosmote din orasul vostru pentru a vedea daca exista terminale in stoc.

Începând de astăzi, COSMOTE România anunță disponibilitatea noilor telefoane iPhone 5S și iPhone 5C în toate magazinele proprii COSMOTE, alături de planurile tarifare COSMOTE Free. Mai mult, COSMOTE România oferă clienţilor posibilitatea de a cumpăra noile telefoane iPhone 5S și iPhone 5C şi în 24 de rate fără dobândă, prin intermediul Cardului Avantaj. Atât iPhone 5S, cât şi iPhone 5C sunt compatibile cu reţeaua 4G a COSMOTE.

De asemenea, COSMOTE continuă să ofere acces la unele dintre cele mai dorite smartphone-uri Apple introducând în portofoliu şi iPhone 4S 8 GB, acum disponibil la preţuri începând de la 799 lei cu abonamentul COSMOTE Free L încheiat pe 2 ani sau în 24 de rate prin Card Avantaj, împreună cu abonamentele COSMOTE Free S sau M.

29 COMENTARII

  1. Au modificat preturile nu pot sa cred.azi dimineata costa 1600 am pliantul acasa.din cauza preturilor de la orange si vodafone s-a intamplat chestia asta

  2. Sincer,eu nu cred ca e rea oferta cu 2000lei 5s de 16 GB avand in vedere ce include abonamentul de 31euro.Ai minute nationale nelimitate,deci pt o persoana care vorbeste mult e ok,pur si simplu la acest abonament nu mai faci cont suplimentar.Iar internetul dupa ce consumi traficul,merge in continuare la viteza mica,deci nu ramai fara,poti sa mai verifici un mail,etc.. E ok parerea mea.

  3. E mult mai ok la cosmote, in 2 ani la free l te duce vreo 5000 RON. Fata de 7000 RON la orange este mult mai ok. Vorbesc strict de partea financiară, nu pun beneficiile la abonamentele celorlalti operatori

  4. daca-l cumpar din America ce nu functioneaza in Romania ? ca din america 5 si-l iau 2.400ron 32 gb auriu. AStept raspuns cat mai urgent…. ce ma doare cel mai tare este daca garantie ramane valabila, fie si 1 an cat au ei, mentionez ca-l cumpar direct din apple store!

  5. Foarte ciudate preturile astea,adica :
    1) 5S la Free S si la Free L e exact la fel cu 5-ul pe 12 luni……..
    2) 5-ul e mai scump ca 5S-ul cu 1 leu la FreeM pe 12 luni!!!!!!!!!!!!!!!!
    Asa ceva doar la Cosmote se putea,acum 2 ani la fidelizare la un abonament de aprox 8 euro era mai scump un tel decat la ab de 5 euro!!! Cand i-am intrebat cum de e asa,nu stia saraca vanzatoare ca sa-mi raspunda,mi-a zis ceva de genul “asa imi apare aici pe calculator,nu stiu ce sa va zic,sunt VARZA!! Plus ca inainte de expirarea ab-lui si vrand sa-mi iau un iphone(4s pe atunci) de la ei la prelungire si sunand la relatii cu clientii mi-a zis respectivul/a un pret,a doua zi(tot la relatii cu clientii) imi spuneau alt pret,ca sa nu mai zic ca la magazinul lor cand am mers(direct la sursa cum ar veni,magazin Cosmote,nu Germanos sau Internity sau din astea)era cu totul alt pret decat acelea doua cominicate de catre relatii cu clientii!!! Astia nu stiu unul de altul. Sa nu mai zic ca acelasi tel la acelasi ab la Germanos e un pret,la Internity e altul,iar la magazinul propriu e(cum altfel)iarasi altul(ce-i drept e cel mai ieftin direct la ei).

  6. Bolo sunt interesat de oferta ta. Iti dau un iphone5 factura si garantie tot cosmote, plus diferenta.Cum i au legatura cu tine?