Cosmote vs Orange vs Vodafone Romania – ofertele oficiale pentru iPhone 5S si iPhone 5C

31

  iPhone 5S si iPhone 5C sunt disponibile pentru achizitie la Cosmote, Orange si Vodafone, Orange epuizand stocul initial pentru magazinul sau online, Vodafone avand in continuare terminale in stoc, Cosmote neavand magazin online. Desi a durat 12 ore pentru ca operatorul Cosmote sa-si publice oferta pentru iPhone 5S, in cursul acestei amiezi ea a devenit publica si in baza sa putem ne putem face o imagine cat se poate de clara clara in legatura cu ofertele operatorilor pentru abonamentele recomandate cu aceste terminale.

  Multi dintre voi vor incepe sa intrebe care dintre operatori face cea mai buna oferta, insa raspunsul la aceasta intrebare este extrem de subiectiv. Alegerea unuia sau a altuia dintre cei trei operatori tine in primul rand de reteaua in care utilizati terminalele, de reteaua in care aveti cei mai multi prieteni, de banii pe care ii alocati pentru achizitie si de tipul de abonament dorit. Oferta cea mai buna este cea care se potriveste cel mai bine cu nevoile voastre, iar cei care compara mere cu pere si minute cu minute fac o greseala.

  In imaginile de mai jos aveti listata oferta Vodafone pentru iPhone 5S(16 in partea de sus a imaginii si 32 GB in partea de jos) si iPhone 5C, iar asa va puteti face o idee in legatura cu ceea ce vi se potriveste, abonamentele RED fiind recomandate de catre operator pentru achizitionarea noilor terminale. Toti cei 3 operatori ofera conectivitate 4G LTE pentru ambele terminale, toti acopera Bucurestiul, unii mai mult, altii mai putin, insa doar Cosmote comercializeaza terminale decodate, chiar si la abonament.