Prima Pagina Apple iPad Air va fi disponibila in cantitati suficiente in ziua lansarii

iPad Air va fi disponibila in cantitati suficiente in ziua lansarii

  iPad Air urmeaza sa fie lansata pe data de 1 noiembrie in Romania si alte cateva zeci de tari de pe glob, iar stocul initial de produse urmeaza sa fie suficient pentru a acoperi cererea de pe piata. Cel putin asta reiese din actiunile companiei Apple din perioada lansarii tabletei, ea oferind americanilor posibilitatea de  a rezerva iPad Air online in zilele urmatoare, acestia putand sa preia produsul din magazin si sa il plateasca incepand cu data de 1 noiembrie, sistemul fiind limitat doar la SUA.

  Nu acelasi lucru s-a intamplat in cazul altor lansari de iDevice-uri care s-au dovedit a fi disponibile in cantitati limitate in magazinele celor de la Apple, iar schimbarea de strategie da de inteles ca vom putea cumpara tableta de oriunde. In Romania, Orange si-a anuntat deja intentia de a comercializa iPad Air incepand cu data de 1 noiembrie si probabila acelasi lucru il vor face resellerii autorizati de produse Apple din toata tara, Bucurestiul urmand a avea cel mai mare stoc de unitati.

 • Sorin

  Logic pt ca ipad mini 2, va acea succes..cumva vor pe langa asa zisa complicatie de ecrane pt IM2 si strategia cine vrea neaparat un ipad nou sa se vanda AIR…In cazul in care ambele erau valabile din acelasi timp…cine si-ar mai fi luat ipad air. Pana acum erau diferente compact vs specs si retina display. Acuma s-au eliminat si doar cine vrea 9.7 va mai cumpara

 • ehehei

  Intrebare: sunt iPad-urile cellular blocate pe operator sau sunt unlocked?

 • Andrey

  Unlocked din cate stiu.

 • Marius

  Sunt blocate pe reteaua operatorului de la care beneficiezi de oferta, eu asa stiu. Numai in cazul in care e cumparata la liber este unlocked.

 • Vlad

  iPad-urile vin neverlocked chiar daca is luate de la operator.

 • Pingback: Apple lanseaza iPad Air in Australia si cateva tari din Asia, primele cozi se formeaza in fata magazinelor Apple | iDevice.ro()