Orange Romania anunta lansarea iPad Air

  Prin intermedul unui comunicat de presa publicat cu doar cateva minute in urma, operatorul de telefonie mobila Orange Romania a anuntat lansarea iPad Air pe data de 1 noiembrie in tara noastra. Compania Apple a anuntat inca din cursul noptii trecute faptul ca noua tableta va fi disponibila in tara noastra incepand cu data de 1 noiembrie, iar Orange este primul operator local care anunta disponibilitatea sa oficiala, insa fara a mentiona si preturile pentru care o vom putea achizitiona.

  Separat de iPad Air, Orange Romania va include in oferta sa si iPad Mini cu Ecran Retina la sfarsitul lunii noiembrie, insa deocamdata Apple nu a oferit o data oficiala pentru lansare. Pana atunci, iPad Air 4G va fi disponibila la operatorul Orange din 1 noiembrie.

Bucuresti, 23 octombrie 2013 — Orange anunta ca incepand cu 1 noiembrie va aduce noul iPad Air cu Wi-Fi si compatibil 4G in magazinele din Romania, urmand ca pana la finalul lunii noiembrie sa aduca si iPad mini cu ecran Retina in oferta sa.

Orange va oferi noile iPad-uri alaturi de planuri tarifare cu trafic de internet inclus care le vor permite clientilor sa se conecteze la tehnologia 4G care atinge viteze de pana la 75 Mbps pentru download.

Pentru mai multe informatii despre iPad va rugam sa vizitati www.apple.com/ipad .