LG urmeaza sa devina unul dintre furnizorii de ecrane pentru iWatch

  Tim Cook a afirmat in cursul noptii trecute ca anul viitor vor fi lansate noi categorii de produse, iar iWatch-ul face parte dintr-una dintre ele, compania Apple colaborand in momentul de fata cu diversi parteneri pentru lansarea sa. Desi alegerea pare ciudata, compania Apple ar urma sa utilizeze ecrane OLED pentru acest nou produs, iar LG Display ar urma sa fie unul dintre furnizorii acestor componente. RiTDisplay este denumirea celeilalte companii care are incheiat un contract cu Apple, ambele urmand a livra primele produse catre cei din Cupertino abia anul viitor.

LG Display has been in talks over flexible organic light-emitting diode panels for quite a while and it looks like it will be sealing the deal with Apple. Instead of relying on one supplier for its iWatch, which will be unveiled next year, Apple will have two vendors to be safe. The key provider will be RiTDisplay and LG Display will be the second. Japan Display might also be a candidate, but so far its capacity seems lacking. 

  Nu se stie deocamdata ce marime ar urma sa aiba ecranele alese de catre cei de la Apple pentru viitorul lor smartwatch, insa probabil vorbim despre o diagonala de 1.5 – 1.6 inch, ecranele urmand a fi normale si nu curbate. LG Display deja furnizeaza ecrane pentru alte produse ale Apple, colaborarea dintre cele doua companii fiind extrem de stransa, asa ca extinderea ei si la furnizarea de ecrane pentru ceasuri destepte nu ar fi greu de inteles. Partea interesanta este ca in afara acestor doua companii, Samsung nu ar urma sa faca parte din lista de colaboratori Apple pentru urmatorul ceas, un lucru perfect normal.

1 COMENTARIU

  1. Apple nu scoate Iwatch pe piata decit in momentul in care considera ca il face viabil si va avea succes.Speram sa aiba acelasi traseu ca si cu Iphonul in sensul ca au mai fost incercari nereusite si inaintea Apple dar ei au fost cei care au reusit in final.