Camera iPhone-ului este numita intr-un top al celor mai importante camere ale tuturor timpurilor

  iPhone-ul este unul dintre cele mai populare smartphone-uri lansate vreodata, iar camera sa este utilizata in mod constant pentru a face poze si a le incarca pe retelele de socializare. Flickr, Facebook si Instagram sunt cea mai buna dovada in acest sens, iar in baza gradului mare de utilizare a camerei terminalelor, cei de la pophoto.com nominalizeaza camera terminalului iPhone intr-un top al celor mai importante camer ale tuturor timpurilor, alte 29 de produse fiind mentionate acolo.

Sure, manufacturers like Nokia and Sony Ericsson had long been producing camera phones with better optics and more features when the iPhone launched, but Apple made camera-phone imaging the mainstream medium it is today by combining a simple camera interface, intuitive downloading and sharing tools, and, in 2008, a highly accessible platform for third-party photo apps.

  Alaturi de cateva dintre cele mai bune DSLR-uri comercializate in ultimii ani, camere precum GoPro, Nikon, Kodak sau Apple QuickTake 100, camera terminalului iPhone a fost si este utilizata de atat de multa lume incat merita sa faca parte din acest top. Apple imbunatateste anual camerele implementate in iPhone-urile sale, fie ca este vorba despre cea principala sau cea frontala, iar acest lucru are un corespondent direct in gradul de utilizare.