iPad Mini cu Ecran Retina – iata cand ar urma sa fie lansata, inclusiv in Romania

  In cadrul evenimentului pentru prezentarea iPad Air si iPad Mini cu Ecran Retina, compania Apple nu a anuntat oficial data la care urmeaza sa fie disponibila pentru achizitie micuta sa tableta, insa astazi aflam o posibila zi. Target, un cunoscut partener important al celor de la Apple listeaza tableta ca fiind disponibila pentru achizitie din data de 21 noiembrie, o zi de joi. Ei prezinta toate specificatiile oficiale ale tabletei, care sunt oricum disponibile in website-ul Apple si sustin ca tableta va putea fi achizitionata de atunci.

  Desi data de 21 noiembrie este neobisnuita pentru lansarea iPad Mini cu Ecran Retina, avand in vedere ca nu vorbim despre o zi de vineri, ea ar putea fi valida deoarece vine inaintea Zilei Recunostinte si a binecunoscutei Black Friday. Apple anuntase ca va oferi zile de concediu suplimentare in perioada Zilei Recunostintei si avand in vedere ca Black Friday va fi in acelasi weekend, exista posibilitatea ca Apple sa renunte la vechea sa strategie si sa lanseze tableta chiar intr-o zi de joi.

  Alternativa ar fi sa lanseze iPad Mini cu Ecran Retina in data de 22 noiembrie, o zi de vineri, si cred ca Apple va alege una dintre aceste doua zile pentru lansare, deoarece va dori sa beneficieze de vanzarile suplimentare pe care le genereaza Black Friday. Avand in vedere ca iPad Air este lansata in Romania in acelasi timp cu SUA si alte tari importante, ma astept ca in cazul iPad Mini cu Ecran Retina sa avem parte de aceeasi importanta din partea Apple.