iPad Air – din 1 noiembrie in Romania

  In cazul in care nu ati uitat deja, vineri iPad Air urmeaza sa fie pusa in vanzare in Romania, operatorul de telefonie mobila Orange Romania fiind singurul care a anuntat deocamdata comercializarea tabletei, insa fara a oferi o pagina cu informatii despre produs. In lipsa unor materiale promotionale de la Apple, nici resellerii autorizati nu au informatii in limba romana despre produse, insa asta nu ii va opri sa comercializeze tabletele, ele urmand a fi disponibile pentru achizitie din dimineata zilei de vineri.

  Separat de Orange Romania, care va comercializa tableta impreuna cu abonamente de date si probabil la pret standard, ar trebui sa gasiti unitati disponibile in magazinele online ale principalilor retaileri din tara, dar si in cele ale resellerilor de produse Apple. Toate tabletele iPad comercializate in lumea intreaga sunt decodate, deci indiferent de unde veti achizitiona acest produs, el va functiona cu orice operator de telefonie mobila din tara noastra, Apple avand o politica lejera din acest punct de vedere.

  In ceea ce priveste preturile, va puteti astepta la un pret de pornire de minim 2600 RON pentru versiunea de 16 GB a iPad Air, modelul cu 128 GB Spatiu de stocare urmand a ajunge usor la un pret de 1000€, insa nu cred ca vor fi unitati in stoc pe 1 noiembrie. Acestea fiind spuse, probabil doar Orange Romania si unii mari retaileri vor comercializa tableta iPad incepand cu ora 0:00 a noptii de vineri, asa ca daca doriti sa aveti una in ziua lansarii, va trebui sa vizitati magazinele lor, Bucurestiul avand prioritate la stoc.