Prima Pagina Apple Unele MacBook-uri noi refuza sa redea sunete dupa redeschiderea din Sleep Mode-ul...

Unele MacBook-uri noi refuza sa redea sunete dupa redeschiderea din Sleep Mode-ul OS X Mavericks

  OS X Mavericks se transforma intr-un cosmar pentru cei care au avut curajul de a instala cea mai recenta versiune a sistemului de operare pentru Mac-uri, un nou bug dand batai de cap utilizatorilor din lumea intreaga. Se pare ca la repornirea unui MacBook care a intrat in sleep mode, OS X Mavericks blocheaza automat redarea de sunete doar in MacBook Air/MacBook Pro Retina Display 2013. Extrem de multi utilizatori au intampinat problema dupa utilizarea sleep mode-ului din Mavericks, iar in afara inchiderii sunetelor fara posibilitatea de a le redeschide, OS X-ul ruleaza si un proces care consuma o buna parte din resursele procesorului.

  Din pacate nu exista metode care sa rezolve problema tot timpul, insa unii utilizatori au avut succes in a reactiva suntele in OS X Mavericks prin conectarea unui set de casti sau efectuarea unui restart. Din pacate problema nu se rezolva la prima incercare intotdeauna si Apple nu pare sa aiba deocamdata o rezolvare pentru ea, insa probabil saptamana urmatoare va lansa un update pentru produsele sale, ramane doar de vazut cat va dura pana cand il va produce.

 • Boeing747

  Asta nu e ceva nou… S-a mai intamplat in Lion si Mountian Lion pe MacBook-ul meu (Air mid-2011).

 • ovydyu

  S-a manifestat fenomenul si pe mac-ul meu (pro late 2011),am introdus si scos jack-ul de la casti,si a revenit la normal

 • cosmin

  MB Pro 13 late 2011 si MB Pro 15 retina mid 2012 aceiasi problema o am. Si uneori nici nu intra in sleep (mai mult cel de 13). Am incercat si prin Repair Permissions, resetare SMC, nimic momentan. Speram sa fie rezolvate in update si cat mai repede.

 • adrian85

  MB pro 13″ 2010 os x 10.9 (update ) singure “probleme” notificari gmail nu prea functioneaza in mail app .2 nu m-a anuntat “battery low” s-a stins pur si simplu
  pe la 5% anunta cam atat in rest foarte multumit