Prima Pagina Apple Apple ar putea stabili un nou record in ceea ce priveste vanzarile...

Apple ar putea stabili un nou record in ceea ce priveste vanzarile de tablete iPad intr-un weekend al lansarii

  Vinerea trecuta compania Apple a lansat oficial tableta iPad Air in 42 de tari din lumea intreaga si, dupa cum probabil se asteptau unii, ar fi stabilit un nou record de vanzari in ceea ce priveste tabletele. Anul trecut Apple anuntase ca a comercializat 3 milioane de tablete iPad 4 si iPad Mini in lumea intreaga in weekend-ul lansarii, fara a oferi detalii despre cifrele inregistrate de fiecare in parte. Anul acesta analistii se asteapta ca Apple sa anunte vanzari de 2.5 – 3.5 milioane de unitati doar pentru iPad Air, iar aceasta ar fi o adevarata realizare.

  Cifra pare destul de mare la o prima vedere, insa vorbim totusi despre 42 de tari implicate in lansare si, extrem de important, vorbim despre includerea Chinei in ecuatie. Anul trecut Apple a lansat tabletele iPad in China la cateva luni dupa lansarea oficiala, insa anul acesta a schimbat tactica, inclusiv in cazul lansarii iPhone 5S. Aceasta schimbare i-a permis sa anunte vanzari record de terminale iPhone 5S si iPhone 5C, iar acelasi lucru se va intampla, cel mai probabil, in cazul iPad Air, China facand diferenta.

  Apple urmeaza sa anunte in cursul acestei dupa-amiezi cifra oficiala de vanzari pentru primul weekend.

  • Pingback: iPad Air are o rata de adoptie mai mare decat iPad 4 | iDevice.ro()

  • Alin M

    haha e foarte fain, si-a cumparat prietena unul din munchen. a trebuit sa stam la coada cam o ora sambata 🙂

  • cineva

    Bravo lor , au facut din vânzarea unui produs o artă . Intri in magazinele lor si te simti bine…este unul din motivele pt care cumparatorii revin mereu.

  • atlantis

    vor face si pe la noi apple store in anul 10000