Prima Pagina Apple iPad “Pro” cu ecran de 12.9 inch ar fi reintrat in faza...

iPad “Pro” cu ecran de 12.9 inch ar fi reintrat in faza de testare in cadrul Foxconn

  Va spuneam acum doua saptamani de zile ca lansarea unei tablete iPad Air sugereaza faptul ca o tableta iPad Pro cu ecran de 12.9 inch ar putea ajunge pe piata mai devreme sau mai tarziu. Diverse zvonuri publicate in trecut dadeau de inteles ca Apple va produce aceasta tableta impreuna cu Quanta, insa acum aflam ca in cadrul Foxconn posibilul produs ar fi reintrat in faza de testare. Nimeni nu stie daca produsul ar fi pregatit pentru lansarea oficiala, sau aceasta versiune a iPad este doar una dintre cele testate de catre Apple impreuna cu partenerii sai, insa este clar ca exista un interes in cadrul  companiei pentru lansarea unei tablete cu ecran mai mare de 9.7 inch.

  Marile companii si mediul educational ar fi principalele tinte ale celor de la Apple in ceea ce priveste acest nou produs, consumatorii avand alte optiuni disponibile. Majoritatea utilizatorilor si-ar fi dorit o tableta iPad cu ecran mai mare de 9.7 inch daca ea ar fi putut rula OS X-ul celor din Cupertino, insa acest lucru nu se va intampla prea curand, asa ca inclusiv o tableta iPad cu ecran de 12.9 inch va rula tot iOS-ul pe care il stim deja.

  • sori

    Nu prea are sens o tableta asa de mare cu sistem de operare de telefon. iOS nu e un system pe care sa poti face productivitate si nici multitasking . Ma intreb ce ii retine pe cei de la Apple sa ofere o tableta cu un OS full ?
    Probabil ca nu au inca o interfata touch optimizata pt OSX , sau poate se gandesc ca pretul va fi enorm cand vor fi nevoiti sa includa hardware scump , poate un digitizer .