iPhone 5S inregistreaza vanzari puternice in una dintre cele mai importante piete de pe glob

  La sfarsitul saptamanii trecute compania Apple a lansat terminalele iPhone 5S si iPhone 5C in cateva tari noi, printre ele regasindu-se si una care are cea de-a treia piata, ca marime, de pe glob. Vorbesc despre India, o tara cu peste 1 miliard de persoane, iar acolo intregul stoc de terminale iPhone 5S a fost epuizat in doar 24 de ore de la lansarea oficiala, semn ca dispozitivul inregistreaza cerere sanatoasa, chiar daca preturile nu sunt chiar atat de mici. Conform estimarilor facute in lipsa unor informatii oficiale, nu mai putin de 30.000 de unitati ar fi fost trimise de catre compania americana in India pentru vanzare, insa doar 6000 dintre ele ar fi terminale iPhone 5S, restul fiind iPhone 5C.

According to trade estimates, about 30,000 units were launched in India. Of these, some 6,000 were iPhone 5S models. Bharti Airtel, India’s largest mobile phone operator, and RCom, the third largest, began selling the smartphones through bundled offers on November 1 and 2, respectively. Retail chains began selling the device on November 1.

  Stocul oferit de catre Apple pentru aceasta tara a fost extrem de mic, insa unitatile s-au vandut extrem de repede si inca exista persoane care asteapta sa achizitioneze alte terminale, desi niciun magazin nu le mai are in stoc. Pentru o tara atat de mare, stocul oferit de catre Apple este infim, insa normal pentru o perioada ca aceasta.