OS X Mavericks permite utilizarea Siri Dictation fara o conexiune de internet

  Inca din versiunile beta ale OS X Mavericks stiam ca Apple urmeaza sa ne ofere posibilitatea de a utiliza Siri Dictation fara o conexiune de internet, iar in versiunea finala compania a ales sa pastreze disponibila aceasta functionalitate. Prin intermediul unei optiuni disponibile in interiorul aplicatiei System Preferences a OS X Mavericks, compania Apple ne da posibilitatea de a activa Siri Dictation si de a utiliza sistemul fara o conexiune de internet. Activarea acestei optiuni va initia un download de aproximativ 800 MB in Mac-urile noastre, fisierele oferite de catre compania Apple pentru utilizatori fiind necesare pentru ca Siri Dictation sa recunoasca tot ceea ce spunem fara a fi conectat la internet.

  Desi veti pierde aproximativ 1 GB de spatiu din Mac-urile voastre, partea buna este ca Siri Dictation va functiona mult mai rapid, sistemul evitand sa se mai conecteze la serverele Apple pentru a scrie tot ceea ce rostim. Aceasta optiune este disponibila pentru toate Mac-urile care ruleaza OS X Mavericks.

3 COMENTARII

  1. scuze daca sunt offtopic dar am pus si eu ultimul sistem de operare de la Apple chiar in ziua lansarii. acum am o mare problema cu aplicatia MAIL. nu mai vrea nicicum sa imi verifice automat mailurile noi. trebuie sa ii tot dau eu manual sa verifice mailurile. A mai patit cineva asa ceva? am Mac de prin 2005.. deci garantez ca nu e din setari. m-am uitat peste tot/// 🙁