Sibiu City App te ajuta sa descoperi orasul Sibiu direct de pe iPhone

 

  Sibiu City App este o aplicatie lansata zilele trecute in App Store-ul companiei Apple si este prezentata ca fiind aplicatia oficiala a municipiului Sibiu. Folosind-o veti putea descoperi cele mai importante informatii despre orasul Sibiu, insa veti descoperi si informatii despre evenimentele care au loc in oras si nu doar atat. Sibiu City App este disponibila gratuit in App Store.

Sibiu City este aplicaţia oficială a Municipiului Sibiu.  Aplicaţia este un bun instrument de planificare a unui sejur în oraşul Sibiu, oferind informaţii precise şi de orientare către principalele obiective turistice, muzee, restaurante şi hoteluri.

Punctul forte al aplicaţiei este calendarul cultural dinamic. În orice moment vă puteţi informa asupra evenimentelor culturale ce se desfăşoară în oraş şi puteţi afla informaţii precise despre locul de desfăşurare, a modului de acces la eveniment şi, ceea ce este cel mai important, aplicaţia vă asigură asistenţă în orientare pe baza hărţilor Google. 

Pentru cei care călătoresc cu maşina aplicaţia asigură asistenţă în găsirea parcărilor, a programului de funcţionare a acestora precum şi a modului de procurare a tichetelor de parcare iar pentru cei care preferă să folosească sistemul public de transport, aplicaţia oferă suport în orientarea spre staţiile de autobuz şi oferă informaţii despre programul de circulaţie a mijloacelor de transport în comun.

Pretul initial:
Numele:
Sibiu City App

Gratuit

s





Developer: SC ICONSULT SRL
Categoria: Reference


Descriere: Sibiu City este aplicaia oficial a Municipiului Sibiu.

Aplicaia este un bun instrument de planificare a unui sejur n oraul Sibiu, oferind informaii precise i de orientare ctre principalele obiective turi…


Dimensiunea aplicatiei este: 12.5 Mb