Prima Pagina Amazon Amazon ataca tableta iPad intr-un nou spot publicitar (Video)

Amazon ataca tableta iPad intr-un nou spot publicitar (Video)

[youtube]http://youtu.be/LrJ4LNZrIkM[/youtube]

  Intr-un spot publicitar pentru Amazon Kindle Paperwhite, compania americana Amazon ataca tableta iPad a celor de la Apple, mai exact luminozitatea slaba in lumina puternica a soarelui. Conform clipului video de mai sus, iPad Mini nu ar putea oferi utilizatorilor posibilitatea de a citi absolut nimic in public, deoarece ecranul sau ar fi insuficient luminat pentru a afisa imagini. In clip veti vedea o tableta iPad Mini langa o tableta Kindle Paperwhite si diferentele sunt colosale, daca iPad Mini are intr-adevar luminozitatea setata la maxim si auto-lock off.

 • Octavian Adrian

  frustrare

 • ehehei

  Orice Kindle cu display e-ink face ture in jurul oricarei tablete (inclusiv iPad) cand vine vorba despre citit. Ca sa nu mai zis ca bateria tine luni de zile (nu glumesc) si sunt modele care vin cu 3g gratis (platit de Amazon, pe viata) de unde poti sa accesezi Wikipedia sau sa iti iei carti si ziare noi.

 • kiddle

  exista vreo revista, vreun ziar in limba romana pentru kindle?

 • Bogo

  Daca vrei un device DOAR PENTRU CITIT atunci recomand Kindle, problema e ca mai toti vrem ceva “bun la toate” iar atunci recomand iPad ca si tableta.