Apple pregateste lansarea iOS 7.0.4 si iOS 7.1

  Dupa lansarea iOS 7.0.3, care pare a fi cea mai buna versiune a iOS 7 lansata pana acum, compania Apple pregateste inclusiv lansarea iOS 7.0.4 si iOS 7.1. Apple a inceput sa testeze iOS 7.0.4 chiar din ziua lansarii iOS 7.0.3 si desi au trecut doua saptamani de atunci, deocamdata nu stim absolut nimic despre cu planurile companiei in legatura cu aceasta versiune a sistemului de operare. Apple inca nu a lansat o versiune beta a iOS 7.0.4 si probabil nici nu o va face, compania putand oferi update-ul fara sa-l ofere dezvoltatorilor pentru testare.

  In cazul iOS 7.1 vorbim despre o perioada de testare care a inceput in luna august si continua acum, Apple pregatit, in general, aceste update-uri intermediare pentru lansari ce au loc in anul urmator oferirii unei versiuni importante a iOS. Mai exact, e putin probabil sa vedem iOS 7.1 lansat in cursul acestui an de catre Apple, nu stim deocamdata ce ar putea implementa compania in el, insa exista sanse mari ca versiuni beta ale sale sa fie oferite pentru dezvoltatorii de aplicatii.

32 COMENTARII

  1. Mi-as dori ca la acest update de IOS,Apple sa ofere posibilitatea de a activa/dezactiva optiunea 3G pe iPhone 5!In acest moment,optiunea este inactiva si ne termina bateria,uneori semnalul fiind foarte slab in zonele cu acoperire minima!Zaone,ai idee despre acest fapt?!

  2. Andrei… Eu cred ca Apple nu are habar ca Romanica noastra sufera de 3G. Sincer. Cum ar putea avea pretentii la 4g cand se doreste utilizarea 2g? Din pacate Romania mai are de mancat. Nivelul tehnologiei in America si restul Europei este destul de mare in ceea ce priveste telecomunicatia

  3. Ar trebui sa fim lasati sa alegem tipul de conexiune, chiar nu intaleg daca nu am nevoie de net de ce trebuie sa stau pe reteaua 3G

  4. Nu prea ma pricep extraordinar… dar vreau sa spun ,eu cand bag cartela sim de la stick-ul de net de la RDS&RCS imi apare optiunea de activare/dezactivare 3G si pe Cosmote si pe Vodafone! acum nu stiu ce sa va spun am Iphone 5 16 GB alb Neverlock!
    PS: Cum v-am spus nu ma pricep doar ce stiu ca e cel mai stabil OS de pe un telefon mobil(Smartphone)

  5. eu mi.as dori ca ios 7 sa aiba makar ca setare tema ios 6 sau ios 7.adica dupa preferinta ! sa fie barem doua teme de ales! mie unul personal nu.mi plac iconitele din ios 7!! sa nu mai zici ca au stricat tot farmecul din divice.uri! am ipad 4 inca pe ios 6! astept ios 8!sper ca s.or merita!:)))

  6. apropo...cel din comentariul 8. cu nume bLu ! cum sa spui tu ca suferim de net?! pai du.te in germania si vezi anumite orase unde te ceva graaaav pe netul lor!! inca stam p pucior mare cumetras! nu t vaita aiurea ;)

  7. Banuiesc ca pe orange abonament nu poti dezactiva 3g-ul, ca pe cartela reincarcabila se poate dezactiva. La iPhone5 ma refer si ios7.0.3

  8. @Andrei… nu stiu prin ce zone te plimbi tu sau in ce oras stai, dar in Bucuresti unde stau eu si pe unde umblu am semnal 4G foarte bun… sa nu mai vorbesc de 3G care este exceptional (Orange)… Cred ca multi considera ca nu este folositor acel buton pentru a dezactiva 3G-ul…

  9. Nu mai puteti comuta din 2G in 3G acum si nici in viitor nu cred ca apple sau operatorii vor mai da voie la aceasta optiune deoarece viitorul este 3G / 4G … Practic reteaua 3G ar trebui sa fie full peste tot si sa o inclocuiasca cu brio pe cea 2G.Fapt care cred ca se intampla in alte tari deja.
    De exemplu in Danemarca – Copenhaga am un prieten care are semnal 4G full cam peste tot in oras.

  10. Pe Iphone 4S, se misca slab tare, cel putin 2 secunde imi ia pana intra in agenda, setari, etc
    Mai puturos ca IOS7 nu a fost niciunul
    Regret ca am facut update, nu pot spune ca e ceva wow, iar ca sa-mi schimb telefonul pentru sistemul de operare nu prea e logic….

  11. sincer raman p ios 6

    am vazut tot pe un ipad 4 k al meu misca de k kt rau d tot!

    singurele divice.uri ce misca bn ca doar pt alea e conceput calumea ca orice divice la inceput e iphone 5s ,iphone 5 c si ipad air cu ipad mini cu retina 😉

    astept cu nerabdare ios 8 ce praf sau mai bun ar fi 😉 :))

  12. Am i5 jb ios6.1.2 merge foarte bine pe 3g-4g , acum citeva luni am primit un masaj ca reteaua este noua si daca vreau sa -o actualizez , a disparut din el 3g si apare LTE cu buton de activate sau dezactivare astazi am ramas fara semnal nustiu daca este de la jb sau dela ios care este vechi , atrebuit sa scot simul din iphon si asa a aparut semnalul, a intilnit cineva aceasta peoblema ?

  13. “Comentariul 12 si 13… aka @alex” nu vreau sa fiu nepoliticos, dar te invit sa inveti limba romana si apoi discutam civilizat. Sanatate.
    Aaaa… am fost in Germania…ai semnal 3G peste tot. Cius! 😉

  14. Am un iphone 4s de 16 gb neverloked. Merge extraordinar ios 7.0.3 pe el. Pot activa\dezactiva 3g si cellular data fara dificultate. Sunt pe Cosmote – serviciul e lowcost-low performance. Dar suntem in Romania si aici totul e pe dos! Nu inteleg totusi de unii utilizatori cu Iphone 5 (mai performant) au probleme cu ios-ul, lag si alte simptome. Astept jailbreak doar pt a instala iGo si eventual pentru cateva toggle-uri in plus. In afara de asta consider ios 7 un s.o. foarte bine pus la punct si suficient comparativ cu versiunile mai vechi. Daca vreti customizate si bugs, unsecure apps, trece-ti pe android. Nu cumparati produse Apple doar ca sa impresionati pe cei din jur.

  15. 22.geo....nu e vorba doar de impresii in primul rand pt. ca tot odata iphone.ul il gasesti mai la toti prostii! un iphone sau mai orice device apple e cv normal acum;) 2. ai avut mare mare noroc sa.ti functioneze asa d bn incat sa spui ca.i mai bun ios 7 decat alte versiuni mai veki,am un ipad 4 cu ios 6! am vazut p alt model k al meu cum merge ios 7 si lasa de dorit mult de tot!!... ok.sukces! ;)

  16. Asa ca geo unii si-au luat telefon de la apple sa il foloseasca calumea deasta descopera probleme.
    Tu care nici macar nu stii ca 4S nu are 4G spui altora ca si-au luat telefon ca sa impresioneze …
    Da … Ai ghicit , e invers.

  17. nu o lua ca cv contra! zic doar ca e de mirare ca.ti merge destul d bn tinand cont ca p un anumite iphone.uri merge mai josnic decat un device cu andriod, si tot de iphone 4s si iphone 5 si ca tablete sa nu mai zici in cel fel d kk merge ciudatenia asta de soft! ipad 2si ipad 4 la fel lasa de dorit pe versiunea asta de soft!

  18. Cu toate ca pe iph5 merge bine, uneori lasa impresia ca se chinuie. In alta ordine de idei, daca Apple nu lasa 4 si 4s sa faca update la 7 toata lumea era frustrata. Asa ca o caroserie de BMW cu motor de Logan nu va ajunge la pretentia marcii. Pace.

  19. Cred ca m-am exprimat prea plastic. Nu am nimic cu nimeni si nu iau contra sau personale comentariile. Am intalnit terminale care rulau greu ios 6 si 7 dar aveau peste 10 aplicatii ce rulau in background. Am intalnit uitilzatori care nu erau obisnuiti nici cu ios 6 nici cu 7, dar aveai aifone ca e la moda. Si da, se misca greu…pentru ca acel telefon era mult mai destept decat posesorul. Si nu stia sa-l gestioneze cum trebuie. Apple are un enviorment care se adreseaza unor clienti care stiu ce vor. Deci stiu sa si foloseasca ceea ce au cerut. Nu-i laud dar mi se pare cam ciudat ca un 4s sa mearga bine cu un s.o. si alt 4s sa mearga nasol cu acelasi s.o. Same hardware, same software… Nu o fi siliciul copt bine in cel ce merge prost sau au cei de la Foxcon vre-un roman angajat si mai pleaca ala cu tranzistori acasa, de raman procesoarele cu mai putini ?! Scuze pentru aciditatea mea si inca odata NU VREAU sa jignesc pe nimeni.