OS X Mavericks 10.9.1 este pregatit pentru lansare in cursul acestei luni

  OS X Mavericks a fost lansat la finalul lunii trecute in Mac App Store de catre compania Apple, iar angajatii sai deja lucreaza la versiunea 10.9.1 care are rolul de a rezolva diversele probleme ale build-ului initial. OS X Mavericks 10.9.1 se afla in momentul acesta in proces avansat de testare in cadrul Apple, are numele de cod Board si deocamdata este testat doar de catre angajatii companiei. Update-ul este pregatit pentru o lansare ce ar urma sa aiba loc pana la sfarsitul lunii, insa ramane de vazut daca Apple va reusi sa rezolve toate problemele versiunii initiale ale Mavericks.

  Separat de OS X Mavericks 10.9.1, compania Apple testeaza si OS X Mavericks 10.9.2, aceasta versiune a sistemului de operare urmand a fi cel mai probabil lansata in cursul anului viitor. Ea poarta numele de cod Carve si va contine bug fix-uri, plus probabile imbunatatiri ale functionalitatii curente a sistemului de operare. In final aflam ca OS X 10.10 Syrah a fost oferit spre testare si mai multor angajati Apple, noua versiune a OS X urmand a aduce schimbari de design care vor transforma interfata intr-o copie relativ fidela a iOS 7, OS X 10.10 urmand a fi prezentat in cadrul WWDC 2014.

4 COMENTARII

  1. Eu am ceva probleme cu routerul wifi. Se deconecteaza cam des . Poate sa nu fie compatibil cu mac-ul? Am un router D-Link cu 4G de la telenor( asta ca locuiesc in Suedia). Pe windows 7 nu am nici o problema.merge bine si nu se deconecteaza. Sa fie problema de la Mavericks?