Prima Pagina Google Nexus 5 iPhone 5S vs Google Nexus 5 – comparatie detaliata (Video)

iPhone 5S vs Google Nexus 5 – comparatie detaliata (Video)

[youtube]http://youtu.be/a_CDkERRNEw[/youtube]

  Am vazut comparatii sumare ale pozelor, am vazut comparatii privitoare la autonomia bateriei, insa acum vine timpul sa vedem si o comparatie detaliata a celor mai interesante smartphone-uri ale momentului. Google Nexus 5 si iPhone 5S sunt puse fata in fata in clipul video de mai sus si cu ajutorul sau va puteti face destul de rapid o idee in legatura cu ceea ce ofera fiecare dispozitiv in parte. Google Nexus 5 are acelasi hardware puternic precum restul smartphone-urilor Android ale momentului, insa nu are performante la fel de bune, ele fiind inferioare si terminalului iPhone 5S. Chiar si asa, Google Nexus 5 este singurul smartphone care ruleaza Android 4.4 KitKat si este un terminal extrem de interesant, mai ales ca pretul sau este mult mai mic decat cel al iPhone 5S.

 • nicu

  si chiar mai mic decat al lui iPhone 4S… si hardware mai bun decat iPhone 5C… na, cine ar fi crezut

 • Gallaxya

  Numai in USA se aplica pretul de 350 de dolari fiind puternic subventionat de Google. la noi e 2000 lei si in Finlanda este si mai scump din ce se vehiculeaza pe twitter. so no luck la pret.

 • alex

  si asa e cu 1500 de lei mai ieftin decat iphone 5s..

 • iPad4ever

  @alex
  Si ce te opreste sa iti iei?

 • a539

  oare senzatia ca nu trozneste carcasa telefonului in mana conteaza? de cand am renuntat la plasticareie si am luat i5ul e foarte placut ca atunci cand il strangi in mana sa alergi sau il bagi in buzunar sa nu trozneasca carcasa… calitatea pozelor e net superioara pe iphone cat si calitatea displayului , nu se compara retina cu nici un display de pe piata. Cand vine vorba de pret..in romania pretul lui nexus este unul urias…