Prima Pagina Google Nexus 5 iPhone 5S vs Google Nexus 5 – comparatie detaliata (Video)

iPhone 5S vs Google Nexus 5 – comparatie detaliata (Video)

BLACK FRIDAY 2017 LIVE BLOG cu REDUCERI IN TIMP REAL!

[youtube]http://youtu.be/a_CDkERRNEw[/youtube]

  Am vazut comparatii sumare ale pozelor, am vazut comparatii privitoare la autonomia bateriei, insa acum vine timpul sa vedem si o comparatie detaliata a celor mai interesante smartphone-uri ale momentului. Google Nexus 5 si iPhone 5S sunt puse fata in fata in clipul video de mai sus si cu ajutorul sau va puteti face destul de rapid o idee in legatura cu ceea ce ofera fiecare dispozitiv in parte. Google Nexus 5 are acelasi hardware puternic precum restul smartphone-urilor Android ale momentului, insa nu are performante la fel de bune, ele fiind inferioare si terminalului iPhone 5S. Chiar si asa, Google Nexus 5 este singurul smartphone care ruleaza Android 4.4 KitKat si este un terminal extrem de interesant, mai ales ca pretul sau este mult mai mic decat cel al iPhone 5S.

emag black friday lista reduceri
 • nicu

  si chiar mai mic decat al lui iPhone 4S… si hardware mai bun decat iPhone 5C… na, cine ar fi crezut

 • Gallaxya

  Numai in USA se aplica pretul de 350 de dolari fiind puternic subventionat de Google. la noi e 2000 lei si in Finlanda este si mai scump din ce se vehiculeaza pe twitter. so no luck la pret.

 • alex

  si asa e cu 1500 de lei mai ieftin decat iphone 5s..

 • iPad4ever

  @alex
  Si ce te opreste sa iti iei?

 • a539

  oare senzatia ca nu trozneste carcasa telefonului in mana conteaza? de cand am renuntat la plasticareie si am luat i5ul e foarte placut ca atunci cand il strangi in mana sa alergi sau il bagi in buzunar sa nu trozneasca carcasa… calitatea pozelor e net superioara pe iphone cat si calitatea displayului , nu se compara retina cu nici un display de pe piata. Cand vine vorba de pret..in romania pretul lui nexus este unul urias…