iWatch va fi disponibil in doua versiuni pentru barbati si femei, iata detaliile

  iWatch, smartwatch-ul pe care compania Apple l-ar pregati pentru lansare ce ar putea avea loc inclusiv in cursul lunii urmatoare, urmeaza sa fie disponibil in doua versiuni, una gandita special pentru barbati si una gandita special pentru femei. Primul model ar urma sa aiba un ecran OLED de 1.7 inch si ar fi dedicat barbatilor, in timp ce al doilea model ar urma sa contina un ecran OLED mai mic, de 1.3 inch, si ar urma sa fie dedicat femeilor. Informatiile vin de la CEO-ul DisplaySearch, o companie de analiza a pietei care luna trecuta afirma ca Apple pregateste iWatch-uri cu ecrane de 1.3 si 1.63 inch, deci vorbim despre o usoara modificare a diagonalei ecranului, una nesemnificativa.

Apple’s wearable iWatch is expected to come with a 1.7-inch OLED display for men’s watches and a 1.3-inch OLED screen for women, David Hsieh, DisplaySearch’s Vice President of the Greater China Market, said at a conference today in Taiwan, citing Apple sources.  Apple has not officially announced the launch, but the iWatch ― Apple’s first wearable device ― is expected to be rolled out as early as the end of this year, given CEO Tim Cook’s latest remarks confirming new product categories. It is yet to be confirmed whether the displays will be flexible but sources said it was a possibility, since Apple will want to upstage Samsung’s Galaxy Gear. 

  Tim Cook nu a fost un fan al ecranelor OLED si a afirmat ca Apple evita sa le utilizeze in propriile produse din cauza compromisurilor pe care compania ar fi nevoita sa le faca, insa intr-un iWatch s-ar putea sa vedem un asemenea ecran implementat. Afirmatiile sunt desigur facute fara a avea vreo confirmare din parea celor de la Apple si au la baza doar date obtinute de la partenerii companiei americane, deci trebuie privite cu o oarecare doza de neincredere, deoarece ele s-ar putea schimba in orice moment.

9 COMENTARII

  1. zaone as dori sa iti pun o intrebare acolo mai sus ai scris in cursul lunii urmatoare sau ai vrut sa scrii in cursul anului urmator ca daca e adevarat ATUNCI AWSOME!

  2. Buna zaone. Am descoperit(probabil nu sunt primul) un bug. in lockscreen daca dai sa deblochezi si înainte sa se termine slideul pana in capăt, dai inapoi cu degetu, wallpaperu din app screen se muta pe lockscreen. Nu stiu daca ai inteles..