Prima Pagina Apple Iata cand se pregateste Apple sa lanseze iPhone 6 si un iWatch...

Iata cand se pregateste Apple sa lanseze iPhone 6 si un iWatch cu un sistem de incarcare inductiva

  iWatch este un smarwatch pe care compania Apple l-ar avea in proces de dezvoltare de mai bine de un an de zile, iar astazi aflam cateva informatii interesante in legatura cu posibila sa data de lansare. O publicatie asiatica sustine ca are detalii de la persoane apropiate partenerilor Apple, iar conform lor iWatch ar urma sa isi faca aparitia pe piata in cursul anului viitor, impreuna cu iPhone 6. Apple ar planifica sa lanseze simultan ambele produse si acest lucru este cat se poate de logic, avand in vedere ca ambele ar trebui sa se interconecteze, iWatch-ul urmand a fi 100% functional doar in preajma unui iPhone.

  Prototipurile iWatch testate acum de catre compania Apple ar contine o baterie de 100 mAh si ar urma sa aiba implementat un sistem de incarcare inductiva, incarcarea putand fi posibila daca terminalul ar fi la o distata de maxim 1m de sursa de energie. Bateria care se presupune ca ar fi utilizata in ceas are o capacitate de 3 ori mai mica decat cea a Samsung Galaxy Gear-ului criticat pentru autonomia foarte slaba, insa este la fel de mare precum cea implementata de catre Apple in iPod Nano, un dispozitiv care are o autonomie destul de buna.

  Pana acum s-a zvonit ca Apple ar putea implementa ecrane de 1.3 si 1.7 inch in iWatch, fiecare dintre ele urmand a ajunge in modele separate pentru femei si barbati, insa deocamdata nimeni nu stie sigur ce planuri are Apple. In final, daca toate aceste informatii se dovedesc a fi adevarate, atunci in septembrie/octombrie 2014, iWatch si iPhone 6 ar trebui sa fie lansate pe piata.

  • Seby

    Pe mine nu prea ma incanta ideea asta cu ceasuri destepte sau ochelari sau mai stiu eu ce , sa fim seriosi , tot ce ne inconjoara a ajuns sa fie inteligent si asta ma sperie pentru ca inseamna ca noi oameni ramanem singurii prosti dupa aceasta planeta :))))).
    Trecand peste acest lucru , nu pot sa neg faptul ca mi-a placut ce am vazut la un prieten. Are 3 chestii cu el si combinatia dintre chestiile astea este utila…….chestiile sunt urmatoarele : note 3 , samsung gear si casca in ureche.
    Una din chestiile interesante pe care le-am vazut a fost cand il suna cineva , se uita la ceas si vedea daca era ceva important si in functie de asta vorbea sau nu cu ei , prin casca , deci nici macar nu a trebuit sa clinteasca telefonul din buzunar.
    Mi se pare interesant si cred ca este util in cea ce priveste protejarea device-ului……si cred ca vreau sa pot sa fac si eu asta cu ce am de la apple.