BBM pentru iPod Touch si iPad WiFi Only va fi lansat in cursul zilei de maine in App Store

  BBM, sau BlackBerry Messenger, este versiunea pentru iOS a celebrului sistem de mesagerie dezvoltat de catre canadienii de la Blackberry, el fiind lansat cu un foarte mare succes in App Store. Avand in vedere interesul foarte mare pentru acest serviciu, cei de la Blackberry s-au hotarat sa ii extina disponibilitatea si la iPod Touch sau iPad WiFi Only, aceste dispozitive nefiind pana in prezent capabila sa se inregistreze in serverele companiei. Afirmand ca in urmatoarele 24 de ore o versiune a BBM compatibila cu iDevice-urile fara conexiuni GSM va fi lansata in App Store, Blackberry da o lovitura puternica unor competitori precum WhatsApp Messenger care nici macar nu au versiuni compatibile cu tabletele.

  Nu se stie deocamdata ce noutati va aduce aplicatia in afara acestei compatibilitat cu dispozitivele care nu au conexiuni celulare, insa cred ca este de ajuns pentru a atrage alte cateva milioane de posesori de iDevice-uri. Blackberry anuntase ca 10 milioane de oameni au accesat reteaua sa in primele 24 de ore de la lansare, nu a oferit vreun update recent, insa probabil cifra s-a dublat. BBM pentru iOS este disponibil gratuit in App Store.

Pretul initial:
Numele:
BBM

Gratuit

s





Developer: BlackBerry Limited
Categoria: Social Networking


Descriere: The OFFICIAL version of BBM is now here for iPhone. Get the real BBM app for the best way to connect with friends and family. Download it now.

Chat with friends on iPhone and other smartphones
BBM lets y…


Dimensiunea aplicatiei este: 29.7 Mb