Prima Pagina Apple iOS 7 Control Center – utilitatea sa in iDevice-uri

iOS 7 Control Center – utilitatea sa in iDevice-uri

  Acum o saptamana de zile am pornit un sondaj in cadrul caruia va intrebam cat de util este pentru voi Control Center-ul gandit de catre compania Apple pentru iOS 7. Dupa 7 zile de voturi, in imaginea de mai sus aveti rezultatele opiniilor voastre si puteti observa ca doua treimi dintre voturi sunt acordate in sustinerea Control Center-ului si a utilitatii sale in iOS 7. In ciuda numarului mare de voturi pozitive pentru acest sistem al iOS-ului, trebuie avut in vedere faptul ca majoritatea dintre voturi sustin faptul ca nu toate optiunile implementate de catre compania americana sunt intr-adevar utile pentru noi, insa ar fi bine sa va obisnuiti cu ele deoarece Apple nu le va schimba.

  Partea buna este ca dupa lansarea unei solutii de jailbreak pentru iOS 7 ar putea exista tweak-uri care ne-ar putea permite sa imbunatatim functionalitatea Control Center-ului, insa ramane sa vedem ce vor pregati dezvoltatorii pentru noi.

  • alex

    scuze pentru of topic!aplicaţia facebook pentru iphone merge setata in limba romana?daca da,cum?poate ca e dornic sa-mi explice cineva.eu cum folosesc voiceover in romana,iar facebook e in engleza imi citeşte aiurea.ca sa am in romana mereu trebuie sa ma loghez cu safari

  • Florin Robert Bontas

    Problema cu control center-ul e ca poti activa airplane mode fara sa ti se ceara parola. Un hot poate folosi chestia asta rapid.

  • SoV87

    Vi se intampla k in aplicatia idevice sa intre intr’una din stiri fara sa apasati pe ea propiu-zis? Ip5- i.o.s 7.0.1 pana la 7.0.4 in toate mi s’a intamplat asa