Nokia Music urmeaza sa fie lansat pe platforma iOS

  Saptamana aceasta Google a lansat o aplicatie Google Music pentru iOS, oferind serviciu doar in cateva tari de pe glob, Romania neaflandu-se printre ele. Urmand exemplul celor de la Google, compania finlandeza Nokia intentioneaza sa lanseze platforma Nokia Music pe iDevice-uri, o aplicatie urmand a ajunge in App Store in viitorul nu foarte indepartat. Desi s-a zvonit ca serviciul urmeaza sa fie inchis dupa achizitionarea companiei de catre Microsoft, iata ca in final el s-ar putea extinde pe cele mai populare platforme mobile de pe glob.

  Deocamdata nu se cunosc detali in legatura cu aplicatiile pentru iOS si Android OS, nu se stie cum ar intentiona Nokia sa concureze cu iTunes Radio, iTunes App Store sau Google Music, insa probabil vom avea parte de diverse promotii interesante. In momentul de fata compania Apple are, probabil, cel mai mare magazin de muzica digitala de pe glob, castigand anual miliarde de dolari de pe urma sa.

3 COMENTARII

  1. scuze pentru of topic.daca am achiziţionat un abonament joi seara,de la euro Gsm.impreuna cu un telefon.care e timpul legal de reziliere?banuiesc ca,14 zile.nu?unde pot afla asta?