Prima Pagina Apple Downgrade iOS 7.1 beta 1 la iOS 7.0.4

Downgrade iOS 7.1 beta 1 la iOS 7.0.4

  Daca v-ati facut curaj si ati instalat iOS 7.1 beta 1 pe terminalele voastre, insa nu sunteti multumiti de modul in care functioneaza aceasta versiune a iOS, ei bine downgrade-ul il puteti face foarte simplu, insa doar la iOS 7.0.4, aceasta fiind singura versiune pe care o puteti instala. Pentru a face procedura trebuie sa aveti iTunes 11.1.3 instalat in calculatoarele voastre, sa descarcati iOS 7.0.4 pentru iDevice-ul vostru prin intermediul acestei pagini, apoi sa va inchideti terminalul.

  Dupa inchiderea terminalului, tineti apasat butonul Home in timp ce introduceti cablul pentru a il conecta la PC si dispozitivul va intra in Recovery Mode afisand iconita iTunes si un cablu pe ecran. Deschizand apoi iTunes si folosind optiunea shift + restore(Windows) sau option + restore(Mac), alegeti fisierul descarcat anterior si asteptati ca instalarea sa isi urmeze cursul. Dupa instalare puteti face activarea normala si veti putea utiliza iOS 7.0.4 in continuare.

 • claudiu

  offtopic @zaone
  dc imi apare de 2 ori notificarile de la idevice ? asa e setat sau numai eu am problema asta

 • Julian

  @claudiu: si mie imi apar la fel, de doua ori… Am incercat toate variantele, chiar si dezactivat din Notificari – la fel, le primesc de doua ori…

 • veteanu

  Nu exista nici un link pentru descarcare sau redirectionare catre download de iOS7.0.4!!!