iOS 7.1 beta 1 – iata de unde il poti descarca si cum il poti instala

  iOS 7.1 beta 1 a fost lansat in cursul noptii trecute de catre compania Apple si dupa cum v-am spus deja astazi, el trebuie evitat daca doriti sa face jailbreak, insa oricine il poate instala. Desi Apple permite activarea iDevice-urilor cu iOS 7.1 beta 1 instalat, exista situatii in care acest lucru este imposibil fara a avea un UDID inregistrat in contul unui dezvoltator si daca doriti sa fiti siguri ca puteti face activarea, iDevice.ro va poate ajuta, iar in aceasta pagina gasiti toate detaliile necesare. Pentru a instala iOS 7.1 beta 1 in terminalele voastre, asigurati-va ca aveti iTunes 11.1.3 instalata in calculatoarele voastre si ca ati descarcat versiunea corecta a sistemului de operare. Dupa ce ati indeplinit aceste conditii, conectati-va iDevice-ul la iTunes si folosind shift + check for update(Windows) sau option + check for update(Mac) alegeti ipsw-ul potrivit pentru terminalul vostru, asteptati sa se faca instalarea si apoi activati terminalul prin procedura normala, cu o cartela a operatorului pe care este codat.

  Nu veti putea hacktiva terminale codate prin aceasta procedura si desigur ca nu veti putea face jailbreak dispozitivelor voastre, asa ca inaitne de a incepe asigurati-va ca indepliniti conditiile si desigur trebuie sa stiti intreaga procedura o faceti pe riscul vostru. Pentru a descarca iOS 7.1 beta 1 pentru iDevice-uri, vizitati unul dintre link-urile de mai jos:

19 COMENTARII

  1. @ionut: Ori l-ai blocat tu prin Find my iPhone, ori e furat si l-a blocat adevaratul proprietar. Daca l-ai blocat tu, atunci sigur stii parola la Apple ID-ul tau. Daca e furat si blocat de proprietar, atunci de ce mai ceri ajutor?

  2. Salut. Încerc să instalez Ios 7.1 dar l-am dat jos şi când să-i dau shift+check for update nu găseşte fişierul, acesta fiind cu extensia .dmg.
    Ştie cineva care-i treaba ? Mersi