Prima Pagina Apple iOS 7.1.beta 1 trebuie evitat de catre cei care doresc jailbreak, iata...

iOS 7.1.beta 1 trebuie evitat de catre cei care doresc jailbreak, iata detalii despre instalare fara UDID inregistrat

  La scurt timp dupa lansarea iOS 7.1 beta 1 pentru iDevice-urile noastre, celebrul hacker Musclenerd a recomandat utilizatorilor care sunt interesati sa faca untethered jailbreak la iOS 7 sa evite aceasta versiune a sistemului de operare. Hackerul nu a spus daca noua versiune a iOS afecteaza in vreun fel sau altul posibilitatea de a face jailbreak si sansele ca acest lucru sa se intample sunt mici, insa pentru a evita bataile de cap generate de problemele unei versiuni beta ale iOS, el recomanda evitarea instalarii iOS 7.1 beta 1.

  Daca totusi nu va intereseaza sfaturile sale, ei bine se pare ca iOS 7.1 beta 1 poate fi instalat si de catre cei care nu au UDID-uri inregistrate in contul unui dezvoltator de aplicatii pentru iOS, insa exista oricand riscul ca Apple sa va blocheze terminalul. Daca totusi doriti sa faceti update, atunci trebuie sa obtineti noua versiune beta a iOS 7.1 si folosind procedura de introducere a terminalului in DFU Mode, plus optiunea shift + check for update ar trebui sa puteti face update. Acestea fiind spuse, ramaneti la versiunile de iOS pe care le aveti acum in terminale si nu va complicati cu un update inca.

 • Vasile

  I-am facut update fara sa-l duc in DFU, cu shift + Restore si dupa instalare mi-a spus ca nu am udidul inregistrat.

  Dar ce ai vrut sa spui prin, Apple va poate bloca terminalul ?

  Daca e blocat, putem face downgrade la 7.0.4 ?

 • Paul U.

  credca trebuia sa dai shift+check for updates si selectezi ipsw’ul. intotdeauna s-a facut asa..nu stiu de ce acum nu ar fi la fel.
  s-au gresit explicatiile din articol…..pareca-se

 • Paul U.

  pare-ca-se *

 • Valentin

  Cei care fac shift+restore la o versiune beta fara UDID inregistrat nu mai pot sa isi deblocheze terminalul deoarece Apple a interzis asta! Ce trebuia sa faci: shift+update, așa faci doar un update si o sa iti poti folosi idevice-ul… Sa faci downgrade e simplu: de la ios7bt1 la 7.0.4:
  Inchizi iphone-ul, tine apasat pe butonul home, conecteaza la itunes in timp ce tii apasat… Si continua sa tii pana cand apare un mesaj in itunes cum ca ar fi detectat un iphone in recovery mode… Apesi restore fara a mai descarca ios 7.0.4 de pe internet.. Si itunes iti va face downgrade la versiunea precedenta deoarece ai avut un soft. Beta.

 • Ciprian

  Salut.De unde a-ți luat ipsw?Vreau si eu sa-l instalez dar nu găsesc nimic.

 • Nicolae George

  Salutare
  credeti ca exista vreo sansa de jailbreak la iOS 7 ?

  nu au reusit nici pana acuma sa faca untethread la 6.1.3 si o sa reuseasca la iOS 7 ?