Prima Pagina Apple Toshiba Kira – un ultrabook ce promite sa ofere o autonomie de...

Toshiba Kira – un ultrabook ce promite sa ofere o autonomie de 22 de ore pentru utilizare

  Lansand noile MacBook Air-uri, compania Apple le-a laudat in fel si chip autonomia bateriei de 12 ore(pentru modelul high-end) si in acel moment produsele companiei americane se plasau in topul ultrabook-urilor care ofera cea mai buna autonomie a bateriei. Ei bine “domnia” lor pare sa aiba un final, cei de la Toshiba pregatind lansarea Dynabook KIRA V654, un ultrabook al carui autonomie a bateriei este prezentata ca atingand 22 de ore in conditii normale de utilizare, aceeasi paltforma Intel Haswell fiind la baza sa.

  Produsul celor de la Toshiba are un ecran de 13 inch cu rezolutie 1,366 x 768 si cantareste 1.12 KG, autonomia sa estimata de 22 de ore fiind cu 10 ore mai mare decat cea a unui MacBook Air. Desi este mai greu si mai scump, cu aproape 300$ decat produsul celor de la Apple, noul ultrabook Toshiba reprezinta un prim atac serios la linia de laptop-uri ultra-portabile ale celor de la Apple si daca afirmatiile producatorilor japonezi se vor dovedi a fi adevarate, atunci Apple are competitie serioasa pe piata.

 • Kavano

  Oricum multi o sa fie interesati doar sa aiba marul, indiferent daca exista ceva mai bun sau nu 😀

 • Anonimous

  Nu cred sa stiu laptop toshiba a carui baterie sa nu fi decedat in 2 ani maxim. Airul meu din 2008 inca se mai tine cu 2.5h de utilizare.

 • Marius

  Din cate tin minte Apple a brevetat desingul de la macbook air , de ce inca mai copiaza lumea designul lor? Sa-mi explice si mie cineva .

 • ehehei

  @Marius, pentru ca Dumnezeul tau, Jobs, a zis “good artists copy, great artists steal”.

 • Cristi

  Oameni buni nu puteti face comparatie
  Mărul e măr,cel mai stabil sistem de operare
  Este ca si cum ai zice Mercedes și alte mașini

 • Pingback: Intel sustine ca Apple a motivat-o sa imbunatateasca autonomia bateriei laptop-urilor | iDevice.ro()