Un avocat al Samsung acuza Apple de rasism, cere clasarea procesului privind stabilirea daunelor pentru incalcarea unor brevete de inventie

  In cursul noptii trecute avocatii Samsung si Apple au prezentat pledoariile finale in procesul privind stabilirea daunelor datorate de catre Samsung companiei Apple pentru incalcarea unor brevete de inventie. In pledoaria sa, avocatul celor de la Apple a afirmat ca in SUA existau destule companii care produceau televizoare, insa ele au fost falimentate de catre companii straine care le-au copiat tehnologiile ce nu erau protejate prin brevete de inventie, iar in baza acestei povesti avocatul celor de la Samsung a acuzat compania americana de rasism.

  Avocatul celor de la Apple incerca sa sugereze juriului faptul ca o companie americana trebuie protejata in fata unei companii straine, iar avocatii celor de la Samsung au cerut clasarea procesului in baza acestei povesti, insa desigur ca judecatoarea a refuzat. Totusi, judecatoarea a explicat in particular juratilor ca opiniile lor personale in legatura cu oricare dintre cele doua companii nu trebuie sa afecteze decizia finala luata in privinta pretentiilor ambelor entitati, dar desigur ca ramane de vazut cati vor lua o decizie gandita corect.

  Procesul s-a incheiat si urmeaza ca juratii sa delibereze in privinta pretentiilor, asa ca in zilele urmatoare vom afla decizia lor.