Prima Pagina Apple Apple se afla intr-o faza avansata de testare pentru un iPhone 6...

Apple se afla intr-o faza avansata de testare pentru un iPhone 6 cu ecran de 4.9 inch si un iPhone 6C cu ecran mai mare de 4 inch

  Zvonurile privind lansarea unui iPhone 6 cu ecran mai mare de 4 inch prind din nou contur astazi, o publicatie asiatica afirmand ca Apple are angajati care testeza un iPhone 6 cu ecran de 4.9 inch si un iPhone 6C cu ecran mare. Testele se afla intr-o faza avansata si deocamdata nu se stie ce diagonala va avea iPhone 6C, insa zvonurile lansate pana in prezent sustineau ca diagonala maxima ce ar fi fost luata in considerare de catre Apple este 5.5 inch. Compania Apple testeaza in mod regulat diverse prototipuri pentru iDevice-urile sale, iar aceste informatii nu sunt noi si nici surprinzatoare, insa avand in vedere ca 10 luni de zile ne despart de lansarea viitorului iPhone, e improbabil ca vreo persoana sa stie acum ce va aparea atunci.

  Extrem de multi utilizatori cer de la compania Apple un iPhone 6 cu ecran mai mare de 4 inch si se pare ca anul viitor ar putea avea parte de o surpriza placuta din partea companiei americane, asta daca toate testele vor avea succes. Presupun ca viitorul iPhone cu ecran mare va fi utilizabil cu o singura mana, sau Apple va gandi o metoda care sa ne permita sa il utilizam usor, aceasta fiind una dintre principalele probleme care a impiedicat lansarea unui model al iPhone cu ecran mare, insa ne putem astepta la o schimbare radicala de strategie anul viitor.

 • Costi

  vaaai…si de plastic si palete de pingpong

 • Adrian

  Asta cere lumea din pacate

 • Daniel

  @zaone: eu nu cred ca ultilizarea iPhone-ului cu o singur mana a fost marea problema, ci compatibilitatea aplicatiilor. De la 3GS la 4 a fost usor pentru ca au scalat aplicatiile, dar de la 4(4S) nu puteau face un ecran mai mare 4:3 (nu ar fi fost usor de utilizat, aspect urat, standardul industriei este 1080p 16:9) si au fost nevoiti sa aleaga aspectul de 16:9. Pastrand aceeasi latime au putut incadra aplicatiilesa fie folosibile pe ecran. Daca nu pastrau aceeasi latime. aratau exact ca si cum ar fi scalate pe iPad. Astept parerea ta.

 • Hn76

  Ce e cel mai interesant este faptul ca in ultima vreme cand vine vorba de Iphone se vorbeste doar de un display mai mare:)) Ciudaaat…Probabil au vazut si ei ca paleta de ping pong e mai cautata decat pachetul de poker:))

 • Ionel CRACIUNEL

  @hN76 : :)) A FOST BUNA ASTA CU PACHETUL DE POKER :)) DAR TU ESTI VIRUS PROTOTIP, CA DUPA NICKNAME….

 • EU

  Să vedeți ce-or să se bată cocalarii pe iphone-uri cât galaxy s3, s-au săturat de display-uri mici! Lumea evoluează, chiar şi ăia fără o mână!

 • Nae

  Ionele,tu după nume ești doar un copil,dar stai! Și după mânuțe! Se pare că nu poți ține in mâini ceva mai mare de 4 inch!