Prima Pagina Apple BLACK FRIDAY 2013: iPad Air este disponibila la PRET REDUS, mai mic...

BLACK FRIDAY 2013: iPad Air este disponibila la PRET REDUS, mai mic decat in Apple Store!

  Va spuneam astazi ca iPad Mini cu Ecran Retina este disponibila la PRET REDUS cu ocazia BLACK FRIDAY 2013, iar iPad Air beneficiaza de exact aceeasi promotie, preturile de vanzare din Romania fiind chiar mai mici decat cele standard din Apple Store-urile europene. Exact precum in cazul tabletei mai mici, si in oferta BLACK FRIDAY 2013 regasim reduceri de aproape 100€ fata de pretul standard al produsului, pretul final fiind cu 5€ – 10€ decat cel standard din Apple Store.

    In aceasta pagina a magazinului gasiti toate tabletele iPad Air disponibile la PRET REDUS cu ocazia BLACK FRIDAY 2013 si un deal ma bun nu cred ca aveti unde sa gasiti acum! Daca doriti sa aflati si alte reduceri interesante pentru alte produse Apple si nu numai, atunci va recomand sa cititi acest articol.

 • Alexandru

  Zaone l-ai luat?
  Sau il iei de craciun? crezi ca o sa fie oferte mai bune la ipad air sau ipad mini 2?

 • Alexandru

  da in Iasi nu-l mai au..
  cica l-au vandut in urma cu 30 de minute.

 • Dan

  In Constanta il mai au!

 • Liviulasc

  Multumim Zaone, am prins una!

 • Andrei

  Eu am ipad 4 si ca sa fiu sincer prefer marginile mai groase de la ipadul meu decat acestea de la air care pot fi incomode in vizualizarea de continut in modul portrait si despre cele 2 difuzoare de la air nu stiu ce sa zic, ma gandesc ca e cam greu sa nu acoperi unu din ele in momentul cand te uiti la clipuri pe youtube de exemplu deci nu prea vad un motiv bun pentru a trece de la ipad 3 sau 4 la air doar daca ai ipad 2 se merita investitia