Iata o metoda simpla de a rezolva unele probleme de incarcare ale iDevice-urilor cu port Lightning

5

  Daca ati avut vreodata probleme cu iDevice-urile voastre care refuzau sa se mai incarce, atunci poate acest sfat v-ar ajuta sa le rezolvati rapid fara a fi nevoiti sa inlocuiti dispoziitvul, sau sa il reparati. Explicatia de mai jos a fost publicata pe una dintre marile retele de socializare de pe glob si este logica, dar nici pe departe noua. Conform ei, o simpla curatare a portului Lightning al noilor iDevice-uri va poate scuti de problemele generate la incarcarea terminalelor, unele dispozitiv refuzand sa se incarce cand sunt conectate la o sursa de curent. Praful si diversele mizerii care isi gasesc loc in acel port pot impiedica o buna incarcare, asa ca o foarte simpla curatare va poate scuti de multe neplaceri.

Was at dinner with a friend who works for Apple. Told him my charger wasn’t working, so he went to the front of the restaurant and got a toothpick. Started picking in the lightning charger input, picking out tons of lint. Like it had to be BURIED in there. He said phone gets lint built up in the pocket. Picked it out, and it’s good to go. Said they would probably have charged me at the Apple store, but it took all of 2 minutes.

  Desigur ca acelasi sfat poate fi dat si in cazul porturilor de 30 de pini, asa ca nu va temeti sa incercati diverse metode de a va face iDevice-urile utilizabile.