Sumhold – un calculator util pentru platforma iOS!

  Sumhold este denumirea unei aplicatii lansate de ceva vreme in App Store-ul companiei Apple, cu o interfata special gandita pentru noul iOS 7, dar si cu o functionalitate intuitiva. Sumhold este un calculator pentru platforma iOS, el avand, fara de aplicatia nativa Calculator, o functie care permite salvarea sumelor calculate de-a lungul timpului. Folosind un simplu gest de tragere de sus in jos a sumelor afisate dupa un simplu calcul, aplicatia va salva, exact precum vedeti deja in imaginea de mai sus, cifrele in interfata sa, astfel ca voi le veti putea copia si utiliza pentru alte calcule, sau pur si simplu le veti avea oricand in vedere pentru alte calcule pe care urmeaza sa le faceti.

Math done simply. Sumhold instantly calculates and stores numbers with a streamlined interface and a simple swipe gesture. Need to remember a number? Just swipe it down to the number pad to save it as a button. Sumhold also keeps track of long calculations in an easy-to-read line. It shows a running total and eliminates confusing buttons present on other calculators.

Features:

  • Swipe to Remember
  • Running Total
  • Tracks long calculations
  • Automatic parentheses for redability
  • Copy/Paste Support

  Sumhold este disponibila intr-un format compatibil cu iPhone si iPod Touch.

Pretul initial:
Numele:
Sumhold

0.89

s





Developer: Chad Voss
Categoria: Utilities


Descriere: Math done simply.

Sumhold instantly calculates and stores numbers with a streamlined interface and a simple swipe gesture. Need to remember a number Just swipe it down to the number pad to save it as a bu…


Dimensiunea aplicatiei este: 0.3 Mb