Tableta iPad este un adevarat obiect de creatie pentru artisti (Video)

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=uEdRLlqdgA4&w=570&h=370]

  Apple a sustinut intotdeauna ca tableta sa iPad este un dispozitiv multifunctional care poate fi utilizat de catre artisti pentru a crea adevarate obiecte de arta. Desi in clipul video de mai sus nu vedem ceva complet nou conceput folosind o tableta, iPad, putem totusi vizualiza cum un artist a reusit sa reproduca in totalitate chipul lui Morgan Freeman folosind o aplicatie interesanta si simple atingeri ale ecranului. Intregul protret a fost facut in 200 de ore si cu 285.000 de atingeri ale ecranului, artistul “pictand” cu degetele sale intreaga imagine.

  Desi in mod normal o pensula, sau un stylus in acest caz, ar fi fost utilizata pentru a reproduce portretul, iata ca pe iPad nu este nevoie de accesorii de acest gen. Mai jos aveti si aplicatia utilizata pentru a crea acest portret.

Pretul initial:
Nume:
Procreate – Sketch, paint, create.

5.49

s





Developer: Savage Interactiv…
 iPad Only
Categoria: Entertainment


Descriere: Apple Design Award Winner 2013

Procreate is the most powerful and intuitive digital illustration App available for iPad. Its packed with features artists love, from true-to-life sets of pencils, inks and brushes, through to advanced layer compositing, 64…


Dimensiunea aplicatiei este: 51.6 Mb