Prima Pagina iPad Mini cu Ecran Retina iPad Mini cu Ecran Retina este disponibila la pret redus cu MiFi,...

iPad Mini cu Ecran Retina este disponibila la pret redus cu MiFi, iPhone 5C este disponibil cu 100€ reducere la abonament

  iPhone 5C inregistreaza vanzari puternice in multe tari de pe glob si atrage interesul unui numar mare de persoane, iar daca sunteti interesat de el, atunci va anunt ca incepand de astazi Orange Romania va da posibilitatea de a il achizitiona cu 100€ REDUCERE. Oferta este disponibila in magazinul online al companiei, nu stiu daca puteti beneficia de ea si in magazinele fizice, insa practic puteti achizitiona un iPhone 5C 16 GB la preturi mai mici, iar in imaginea de mai sus aveti intreaga oferta.

  Separat de oferta Orange, v-am spus in cursul serii trecute ca iPad Mini cu Ecran Retina a intrat in oferta celui mai mare retailer din Romania, iar acum va spun ca el comercializeaza noul produs Apple la PRET REDUS daca este achizitionat impreuna cu un abonament de date ce include un MiFi. Reducerea este de 200 RON din pretul de baza al produsului si desigur ca veti beneficia de internet oriunde v-ati afla, promotia fiind disponibila in aceasta pagina in cazul tabletelor Wi-Fi Only, acestea neavand inclus un chip GSM care sa permita conectarea la retelele de telefonie mobila.

 • Adi

  Zaone sa stii ca NICIODATA cand se vinde bine un produs nu se ieftineste cu 100 euro!!Realitatea este ca el se vinde PROST! Crede-ma pe cuvant.

 • Adrian

  Mda, mari reduceri la Orange. Eu l-am luat acum o luna de la 3UK cu ab tot pe doi ani, upfront cost 49£. Calculati singuri unde e mai avantajos 😉

 • Florin

  Zaone ai idee cand vine si la Orange?

 • Adrian

  @Adi, eu locuiesc in UK si crede-ma pe cuvant ca aici se vinde BINE. Pana la urma tot iPhone este iar pe langa diferenta de cip, pret si amprenta digitala mai e una destul de importanta pentru unii dintre noi. Felul cum il simti in mana, nostalgia iPhone 3 si crede-ma pe cuvant ca se simte mai BINE in mana.

 • stavros

  Ipad mini retina celular 32 gb este cu 200 euro mai scump la emag decat in state.Cam prea de tot.Faceti-va prieteni care vin de acolo.

 • Asta e pretul in toata Europa aproape, astea-s preturile practicate de Apple pentru Europa.