Prima Pagina accesorii Pentru iPhone 5S, Apple ar fi conceput carcase din silicon similare cu...

Pentru iPhone 5S, Apple ar fi conceput carcase din silicon similare cu cele disponibile pentru iPhone 5C

  Pentru terminalele iPhone 5C, compania Apple a conceput si lansat o serie de carcase cauciucate denumite “crocs” de catre publicul larg pentru asemanarea cu binecunoscutele perechi de incaltaminte fabricate din cauciuc. Desi aceste carcase au fost lansate doar pentru iPhone 5C, Apple ar fi conceput cateva prototipuri pentru a le testa inclusiv cu iPhone 5S, iar in imaginea de mai sus avem prezentat unul dintre ele. Desi nimeni nu poate confirma faptul ca acesta este intr-adevar un prototip al celor de la Apple, putem totusi vedea cum ar arata o carcasa de acest gen aplicata peste un terminal iPhone 5S, desi in imagini avem un iPhone 5.

There are, however, two crucial differences between the iPhone 5C version of the case that was meant for the iPhone 5/5S and the actual, official iPhone 5C case that was released to the public:

 • Instead of the seven-by-five grid of holes that is on the back of the released iPhone 5C case, the case for the iPhone 5/5S sports a subtly different six-by-five grid of holes.
 • Unlike on the iPhone 5C case, the top and bottom of the iPhone 5/5S is not protected by the silicon case.

  Partea interesanta a acestui prototip este ca ea are mai multe gauri aplicate, iar partile superioara/inferioara nu sunt protejate de silicon precum in cazul iPhone 5C. Chiar daca Apple nu va lansa vreodata carcase de acest tip pentru iPhone 5S, nu cred ca va dura mult pana cand vom vedea primele produse fabricate de catre chinezi.

 • razvanrazy

  Ala e iPhone 5, nu 5S… credeam ca tu, din toate persoanale, ti-ai fi dat seama…

 • Asa, si exceptand culoarea carcasei, care ar fi diferenta daca ai pune-o de pe un iPhone 5 pe un iPhone 5S, avand in vedere ca fizic au aceleasi dimensiuni? Dar ai dreptate, pentru tine o sa completez articolul ca sa fie extraordinar de clar.

 • razvanrazy

  E vorba de formularea ta: “…iPhone 5S, iar in imaginea de mai sus avem prezentat unul dintre ele…”. Ai fi putut spune: ” in imaginea de mai jos avem prezentat un prototip, pus pe un iPhone 5″.

  Nu stii cine citeste asta, se duce sa-si cumpere un 5S si pentru ca vede aici in poza 5S cu un singur blitz si buton home cu patratul pe el, isi cumpara 5 si e fraierit si de ala care i-a luat banii si de tine ca oferi informatii false.

  Daca tot scrii ceva, scrie-o calumea.

 • @razvanrazy: Cine se duce si cumpara un iPhone 5 in locul unui iPhone 5S bazandu-se doar pe o poza isi merita soarta, ca sa fiu sincer. Exagerezi si duci lucrurile la extrem aiurea, am inclus in articol o explicatie speciala pentru tine, sper sa fii multumit si sa o intelegi si sa opresti trolling-ul.

 • Andrei Daniel

  Carcasa nu cred sa fie din silicon, pentru ca nu se poate fixa pe carcasa telefonului! Poate fi ceva plastic!

 • @Andrei Daniel: Alea pentru iPhone 5C sunt din silicon.

 • Ionut

  Zaone,am un iPhone 5 si as vrea o husa originala de la Apple dar nu găsesc niciunde…ai vreo idee unde as putea găsi?