Beyonce lanseaza un nou album, reuseste sa blocheze iTunes

  Celebra artista americana Beyonce si-a lansat in cursul zilei de ieri noul album pe care l-a pregatit in secret cu 17 clipuri video speciale, lansandu-l in lumea larga prin iTunes Store-ul Apple. Anuntul lansarii albumului a trimis milioane de oameni catre magazinul celor de la Apple si se pare ca serverele celor din Cupertino n-au putut face fata numarului mare de accesari, facand magazinul indisponibil pentru utilizatori. Situatii similare se intampla in momentele in care Apple lucreaza la servere sau in situatiile in care se lanseaza noi versiuni importante ale iOS, deci vorbim despre interes extrem de mare pentru creatia celebrei artiste.

The 14-song collection, which is self-titled, caused iTunes to temporarily crash as fans rushed to download it, in between excitedly tweeting about the news – leading to the singer’s names trending in the UK.

  Aceasta este prima oara cand un artist reuseste sa puna Apple in dificultate, dar probabil nu va fi ultima daca altii vor aborda strategii similare in viitor.